Her i huset bor der en dreng på 6 år. En dreng der absolut ikke kan li grøntsager og nærmest får brækfornemmelser af at spise retter med grøntsager i... MEDMINDRE! - han ikke ved de er der....
Her til aften lavede mor her en lækker omgang spaghetti bolognaise og han ÅD - men kun fordi han ikke havde en anelse om at der var en halv revet squash i;)
Denne opskrift er supergod fordi smagen af hvidløg og rosmarin kamouflerer rigtig godt synes jeg..
i får den lige her:
400 g hakket oksekød
½ squash
lidt olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
1 tsk frisk, hakket rosmarin
1 tsk paprika
1tsk salt
lidt peber
1 ds. tomat pure
2 ds hakkede tomater
1 go sjat rødvin, ca svarende til 1 dl
Svits løg og hvidløg, og prop kød i, derefter squash.
Hak rosmarin og hæld i gryden med rødvin, paprika, salt, peber, tomat pure og hak.tomater
lad simre i 15 min, mens du koger pasta..
Du kan også vælge at bruge gulerødder eller knoldselleri eller hvad du nu synes...:-) og det smager bare NAM!
Gnæk gnæk! Ja, han skulle bare vide hvor meget sundt der gemte sig i aftensmaden ;-)
SvarSletTror snart retten også skal afprøves herhjemme :-)
ja hvis bare manden i huset var ligeså nem at narre;-)
SvarSletHvis den skal være endnu mere sund, så kan man da også bruge hk. kalkun... pyhh det blir sundt nu!:/