Sider

onsdag den 31. august 2011

morgenloppe #4

Dagens morgenloppe... eller sån lidt middagsloppe agtig, er faktisk fundet her til formiddag i den lokale børnetøjs genbrug - og jeg må nok indrømme at mit hjerte hamrede derudaf da jeg så det!! - jeg er aldrig stødt på det live før, men har self set det rundt omkring i blogland og hvor der ellers sidder retromamas;-)
1 junior sæt i rigtig go stand med de skønne bamser og i virkelig skønne farver - OH HAPPY DAY!!.. og til bare 25 dask:-)
Og nu kommer så det stooooooore dilemma!.-( - skal det bruges som det er? - eller klippes i? - jeg kunne SÅ godt tænke mig at bruge noget af det til min stak vinterhuer - men på den anden side ville det være så synd.... hjælp mig!!!

4 kommentarer:

 1. Det gør du bare ikke! Du skal holde saksen langt, langt borte. Det ser ud til at være i så fin stand, og farverne er klare og fine. Brug det eller send det til mig ;)

  SvarSlet
 2. Tak fordi du banker lidt fornuft i knolden på mig, Julia:-) - self skal det bruges som det er - det er skisme ikke hver dag man støder på sån et flot sæt(og da slet ikke til 25 kr!) - saksen må få stillet sulten et andet sted;)

  SvarSlet
 3. nej det må du ikke - så må det hellere bo hos mig... bytter gerne og så kan du få en masse at klippe i i stedet :-)

  SvarSlet
 4. hej stinne:-) - jeg skal nok la vær at klippe;) - og hvis jeg beslutter mig for at bytte eller sælge, så skal jeg nok annoncere det her på bloggen:-) go dag til dig

  SvarSlet