Sider

tirsdag den 24. januar 2012

en go bagside...

... her er det desværre ikke min bagside vi taler om men derimod hvad jeg skal bruge som bagside på vores kommende sofa-slumre-tæppe.. 
beklager den ringe billede kvalitet..
Egentlig tænkte jeg at det skulle være fleece.. men så blev jeg alligevel i tvivl om det ville blive for meget til sån et stort tæppe.. så nu hælder jeg lidt til et lag pladevat og så bare alm. lagenlærred?

Hvad bruger i???

6 kommentarer:

 1. Hej M,
  Jeg har brugt fleece til de tæpper jeg har lavet til mine børn, men har det sådan lidt mystisk med fleece, for synes ikke det er så fedt endda.. Ja, det lyder måske underligt nu hvor jeg selv har brugt det, men det er jo dejlig varmt -og billigt ;0) Men jeg ville nok kaste mig over en anden løsning en anden gang. Det kunne da være rigtig fedt med noget retrostof på bagsiden og ja, med noget pladevat imellem.

  SvarSlet
 2. hej B..
  Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig! .. fleece: varmt, billigt og praktisk. - pænt, fedt? - ikke helt vildt, nej... jeg tror jeg springer på et lag pladevat og noget stof af en art..:-)

  SvarSlet
 3. hvor bliver det bare fint..! jeg er heller ikke så stor fan af fleece - jeg synes det giver sådan en tør og elektrisk følelse når man sidder med det.. men pladevat og noget fedt retro stof lyder da som en fantastisk ide!

  SvarSlet
 4. carina - ja lige nøjagtig det jeg mener... Tørt på en eller anden øv måde:)

  SvarSlet
 5. Så blev vi vist enige om det hihi.

  SvarSlet
 6. hihi,ja det ligger helt fast - tak piger;-)

  SvarSlet