Sider

søndag den 8. januar 2012

lop-amok!

Idag var årets første rigtige loppemarked og jeg tog fluks afsted med min bedste(loppe) veninde under armen!:)


Inden vi tog afsted havde jeg egentlig lovet mig selv at styre mig.... MEN:

 Denne lækre brune retro lampe hænger nu ved storebrors skrivebord og laver lækkert lys..Det er af den slags hvor man kan vippe det brune - ka i huske dem?;-)
 2 stk über lækre have hynder! - passer de til vores havestole?... næææ - men så må vi jo ha nye, for disse SKAL jeg sidde på til sommer!
 4 gamle hylder som jeg glæder mig til at shine op med ny maling og halløj...
Og så denne her lille bitte sofa - i virkeligheden er den meget mere kraftig orange, men jeg ku ikke få farven frem.. Sæddet kan løftes af og så kan der være ting nede i... Og sidst men ikke mindst en meget flot udskåret amager hylde..


Udover det kom også, 3 nye knapstrup-pernille ting til samlingen, en meget flot gammel standerlampe og 4 stabel taburetter, med hjem...
Pyha.. - men jeg kom kun af med ligegodt 400, så jeg er absolut tilfreds.
jeg har sagt det før og siger det igen!: hvorfor købe nyt, når man kan få så smukke ting til ingen penge???!!:-) - og så lige go søndag til alle jer derude..

6 kommentarer:

 1. Vildt fede sager!!! Jeg trænger altså også til et loppemarked ;-)

  SvarSlet
 2. Super fine ting du har fundet.... Er lige kommet hjem fra forum og har været der hele weekenden og tænk jeg har slet ikke købt noget, hmm måske mangler jeg bare ikke Noget i øjeblikket. Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne sager, og hold da op en masse du har fået for pengene..

  SvarSlet
 4. hej piger:-)

  Ja hernede i det sydfynske der får man altså mange lopper for pengene - men det gør det altså også lidt sværere at begrænse sig... man kan altid liiiige få et par ting mere med..

  SvarSlet
 5. Årh, de hylder gad jeg virkelig godt at eje ;)
  Kh Line

  SvarSlet
 6. hej Line:-) - ja er de ikke bare fine? - glæder mig til at komme igang med dem:-)

  SvarSlet