Sider

tirsdag den 7. februar 2012

et æble om dagen....

.. og så gir lægen et klap i bagen - eller hvordan er det nu det er??


nå pyt - hovedsagen er at disse dejlige æbler er blevet føjet til stofsamlingen her hjemme..


Der er masser af dem, så jeg havde egentlig tænkt at jeg ville lave nogen pakker med et stykke af hver i - er der nogen der ku være interesserede i det?
En anden fantastisk nyhed er at jeg har været så(igen) svine heldig at få fat i flere af de dejlige bamser.. denne gang et helt junior sæt med både dyne, pude og lagen, som mine mindste drenge skal sove i... så nu kan de få et sæt bamser hver:-) - dette sæt er i så go stand at jeg faktisk blev overrasket over farverne..  6 kommentarer:

 1. Hej Malene

  Lækre æbler!! Har et babysengesæt af de grønne, men det er ikke klippet i endnu. Jeg er interesseret i en pakke med begge varianter (og denne gang mener jeg det :-) )

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Marlene...
  Jeg kunne også godt være interesseret i stykker af begge farver;) Og så overvejer jeg lige det lilla pudebetræk med fugle, du har til salg..:)
  Besluttede du at beholde begge brødkasser?
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hej Marlene
  Jeg er også meget interesseret i begge æblestoffer. Dog ikke i pakker med en masse andet, da jeg i forvejen har så meget, men hvis du vil sælge de to stoffer alene eller bytte med dem, må du endelig sige til.
  Xo@xoeinding.dk
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Hej Marlene
  Ih ja, sådan nogle æbler vil jeg gerne have fingrene i :-) Måske vi kan finde ud af noget - for jeg er også interesseret i det lilla babypudebetræk med fuglene, du har i shoppen, og i den brun/orange/gule stofpakke.
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Wow, hvor er det lækkert! Fedt med bamserne, det er simpelthen så fint :-) Du skal næsten tage et billede af ungerne i det, det vil da være for sødt :-)

  SvarSlet
 6. reje: Ja det havde jeg faktisk tænkt på! et billede hvor de sad med hver deres bamse betræk - det ku kun blive lækkert..;-)

  Annchen: Min hjerne arbejder stadig på brødkasse dilemmaet.. :-)

  SvarSlet