Sider

mandag den 20. februar 2012

et forsinket julemirakel...

.. Det er lige hvad der skete for mig i fredags - for min engel af en svigermor(som er virkelig dygtig syerske) havde skisme købt en overlocker til mig!!! - hun havde fået et godt tilbud på en brugt - og så skulle den da hjem til mig.. TAK!
Jeg har længe drømt om at eje en, og den er endnu mere uundværlig end jeg havde forestillet mig.. Derfor er der blevet spyttet bukser ud i denne weekend.. Det tar jo pludselig den halve tid?!


Her er hvad der blev til :De nederste bukser er i noget af mit nyeste stof til samlingen og det er så smukt at jeg synes det skulle ha lov til at stå for sig selv uden lommer eller nogen dikkedarer:-)
Her er den - min nye bedste ven!


- udover tid til at sy bukser blev der også tid til børnefri weekend med kæreste middag for første gang i mere end halvandet år!! - efterfuldt af musik, øl, kulørte drinks og teenage fjollerier sammen med min skønne mand, ingen andre, bare os 2... vi var hjemme kl 5 og har haft tømmermænd i flere dage... men når der går flere år imellem, så går det nok med det..;-)

10 kommentarer:

 1. Fed overraskelse og lækre ting du har fået kreeret ;-) Dejligt med kæreste weekend...vigtigt at holde fast i :-)

  SvarSlet
 2. Super fine bukser, er helt vild med de brune, utrolig at man kan blive så glad for en maskine:)

  SvarSlet
 3. Anne: Tak og ja det med kæreste weekend det er altså en super vigtig ting:-)

  Vera: tak:-) jeg synes også de brune blev rigtig gode.. og ja, lidt skørt - men for hulen den er go;-)

  SvarSlet
 4. Har du mere af det med bamserne som du bruger som lommer på det øverste billede? Og er det noget du vil bytte med? Evt til samme stof i brunt? Eller noget andet.

  SvarSlet
 5. stinne: ja jeg har vist lidt jeg kan bytte med;-)

  Kan du enten sende mig en mail, eller skrive din mail her?:-)

  SvarSlet
 6. Er helt misundelig.. Jeg håber også på at falde over et godt tilbud på en overlocker en dag :)
  De er rigtig flotte det sidste par bukser - super fint stof!

  SvarSlet
 7. Dottie - jeg har også altid siddet og været lidt misundelig når andre har fortalt om at de har fået en overlocker;-) - og ja stoffet er bare så fint!, og helt nyt:-)

  SvarSlet
 8. Åh, hvor er du heldig! Og så meget fint du har lavet, jeg syntes det er så skønt. Det syntes jeg jo i altid du laver, derfor har jeg også givet en award videre til dig :-) Du kan læse mere her: http://retrorejen.blogspot.com/2012/02/ich-liebe.html

  SvarSlet
 9. reje: Tusind tak skal du ha! - det varmer mit hjerte:-)

  SvarSlet
 10. ss_sigurd@hotmail.com

  du får lige min mail :)

  SvarSlet