Sider

torsdag den 15. marts 2012

En tur i de lokale...

 En tur i de nærmeste genbrugser er jo altid godt.. specielt når man kan slæbe disse skønheder med hjem: Et kæmpe oldemortæppe i de skønneste farver, et vat tæppe til samlingen, en lille tallerken række og et junior betræk som jeg i DEN grad husker fra min start firser barndom...


 Hver gang jeg ser sån et tæppe her blive langet over disken til 25 bobs eller deromkring, blir jeg altid lidt såret på skaberens vejne... Der er altså en der har siddet og knoklet ca en milliard timer på det her tæppe.. og så har nogen bare smidt det til genbrug?! - når jeg engang er færdig med mit evighedsprojekt.. jep - det er det hæklede slumretæppe jeg taler om.. så forventer jeg sandelig at det går i arv!!;-)


 Og nu må der gerne fnises lidt... for tænk sig at jeg ENDNU en gang skal skrive om flotte retro tallerkener med blåt mønster! - hvad sker der for den her by? Disse er fra Egersund og jeg synes de er virkelig fede.. 4 stk blev det til... til en flad femmer stykket. Jeg eeeeelsker genbrug..


Og så har jeg brug for lidt hjælp til at få opklaret hvad dette er for en fætter? - det er en lille lysestage, så meget har jeg da fattet - men er det en Lyholmer eller hva? - uanset hvor den kommer fra er den nu tilføjet min (meget sparsomme) påskepynt samling:-)

2 kommentarer:

  1. Ja, du kan vel godt gætte hvad jeg mener om dit nye tallerkenfund. Jeg mener at du er usædvanligt heldig og at der er nogle i din by der burde en tur over knæet. Folk har tydeligvis ikke forstand på ægte guld, siden det kasseres i så store mængder der hvor du bor.

    Kh Katrine

    SvarSlet
  2. jeg tænkte nok eg ku regne med et pip fra dig;-) - jeg er altså bare for heldig! i hvertfald i kærlighed og lopper:-)

    SvarSlet