Sider

onsdag den 28. marts 2012

endnu et tørklæde + plus en særhed...

Jeg laver stadig tørklæder - her er det seneste i rækken:

og så til særheden.. altså jeg synes ikke det er sært, men det gør min mand og min veninde altså.. hvad synes i?


Here goes: jeg køber (og elsker) gamle billeder med folk jeg ikke kender på... 


Disse købte jeg i dag:
 Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes bare det er så synd at sån nogen gamle billeder ikke er hos deres slægtninge.. en eller anden dag findes der jo ikke flere af disse gamle billeder og jeg skal ihvertfald nok sørge for at nogen af dem når næste generation!
Her har vi min ynglings: et gammelt soldater billede fra 1928 - har disse mænd, som måske gav deres liv for landet, ikke fortjent at hænge på væggen? - jo da!:-)


Og jo, jeg hænger dem op herhjemme.. er der andre der ku finde på sån noget?? - manden min er overbevist om at jeg er den eneste der ku!

16 kommentarer:

 1. Det er nu familiebillederne jeg hænger op... men jeg kunne godt finde på det...
  Specielt det af garderhusaren!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har desværre ingen gamle familie billeder - ellers ville de helt sikkert ha fået en plads.. og så fandt jeg også ud af hvad han var for en ham der " heste manden", hihi;-)

   Slet
 2. Super fedt tørklæde!

  Og jeg har ikke før hørt om nogen, der hænger gamle billeder op; altså af mennesker de ikke kender, MEN det første der slog mig; og den tanker hænger stadig ved. "Cool ide, den vil jeg da tage til mig!"

  Kh.
  Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. tak - og ja jeg synes selv ideen er lidt cool.. men det er nok mest fordi jeg synes det er synd hvis de sku forsvinde:-)

   Slet
 3. Hagahai jeg er altid blevet mobbet af veninderne på grund af min særhed. Så nej du er ikke alene :-)

  SvarSlet
 4. Elsker altså de tørklæder! Og er så glad for den diy, du smed ud, så jeg ku få mit eget:)
  Og ang billederne - det har jeg også gjort i mange år. Jeg har ét, der har hang på mit værelse, da jeg var en 13-14 år og nu hænger i min spisestue. Det forestiller to små piger, og gennem årene har jeg digtet mange historier, om hvem de var, og hvordan de levede deres liv. Så nej, du er ikke den eneste med den 'særhed'!

  SvarSlet
  Svar
  1. kan godt forstå du er glad for dit tørklæde - det er smukt! mit soldater billede plejer jeg også at omtale som "alle mine oldefædre".. og har tænkt meget på hvor deres familier mon er henne nu;-)

   Slet
 5. Uha det er et lækkert tørklæde :-)
  Er det ikke skønt at vi ikke er ens? Det synes jeg. Jeg ville ikke hænge billeder op af folk jeg ikke kender, men jeg kan godt lide historien i det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jo det er absolut dejligt vi ikke er ens - derfor vil jeg også altid helst høre folks ærlige mening:-)

   Slet
 6. Jeg vil skynde mig at fortælle min mand om din særhed, for så synes han nok ikke at mine særheder er så sære endda:-) Kunne aldrig drømme om at hænge billeder af folk jeg ikke kender eller ikke er i familie med. Fandt faktisk et par gamle billeder inde i væggen da vi satte et værelse i stand og må indrømme at de meget hurtigt blev smidt ud, for jeg synes der er noget uhyggeligt over sådanne billeder. Sådan er min særhed:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe, det er absolut tilladt at bruge andres særheder til at få ens egne særheder til at se mindre sære ud;-)

   Slet
 7. Jeg elsker gamle billeder. De er super flotte! MEN jeg skal vide hvem det er der kigger på mig fra billederne. (Heldigt at svigerfar er slægtsforsker og ved hvem ALLE på de gamle billeder er ;0))

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor heldigt;-) - så kan du jo SAGTENS hænge dem op!

   Slet
 8. Det er da en kanon idé, at hænge gammle billeder op på væggen! Sig til din mand, at du måske lige nu er den eneste- men efter dette indlæg kommer der nok flere! ;)

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. hæhæ, det vil jeg sige til ham:-)

   Slet