Sider

lørdag den 3. marts 2012

lørdags lækkerier

Findes der en bedre måde at byde foråret velkommen, end at tage en lille loppetur i det gode vejr? nej da...


Dette er dagens herligheder:
Erik kold smør boks i rød, - heldigvis! - for jeg har den i forvejen i gul og hvid, og ifølge min egen regel må der kun være 1 erik kold dåse i hver design, i hver farve i huset!(indtil vi får indrettet et rum udelukkende til retro lopperier;-))


 Lige hvad jeg manglede - flere fantastiske tallerkener, som jeg skal beslutte mig for om jeg skal samle på eller ej... overvejer kraftigt at samle på "stel med blå dekoration" i stedet for 1 enkelt bestemt stel:-)


Gryden er en smule ridset udenpå, men standen indvendig er næsten som ny! - det er sjældent jeg ser det, så jeg er mægtig glad for den..


 Sidst men ikke mindst - denne skønne, skønne skammel/ taburet/ fodhviler med broderet sæde i de smukkeste blå farver! - nu fungerer den som siddeplads i vores gang, til de ekstra trætte...
Jeg overvejer om måske stellet skal males i en helt tredje blå nuance...


- jeg kan mærke jeg er ved at blive glad for blå - men nu er jeg jo også 3/4 drengemor, så det skulle vel også bare mangle??

7 kommentarer:

 1. Nu begynder du altså at være lidt en loppefundsbelastning. Jeg har genbrugsabstinenser disse dage. For det første finder jeg aldrig noget godt, for det andet er jeg på indkøbsafvænning, og så lokker det altså lidt når du bliver ved med at finde gode sager!

  Men. Jeg kan godt være glad på din vegne (kampmisundelig dog)

  Kh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. hæ;-) - jeg burde nok selv gå på indkøbsafvænning.. men det kan jeg jo ikke når alle disse læklre sager blir ved med at springe i hovedet på mig...!

   Slet
 2. Har netop i dag fået foræret en gryde magen til den du har fundet. Synes det er lidt spøjst, at jeg aldrig har set en sådan gryde før. Og herefter får kendskab til to på samme dag.

  Synes du skal gemme tallerkenerne du har fundet. Om ikke så fordi, at de engang bliver endnu flere penge værd end de er i dag. Stellet hedder Tor Viking og er af mærket Figgjo Flint. Men det ved du sikkert allerede.

  Der kører pt. en lille show off ting hos Frk. Eplegrøt, hvor man kan vise sit Figgjo stel. Jeg samler selv på Daisy - stellet med de store margueritter :o)

  http://frkeplegrtslillehus.blogspot.com/2012/02/utfordring-til-dere-vis-meg-din-figgjo.html

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor sjovt! - jeg synes generelt det er sjældent man ser 2 af samme gryde, så jeg kan da godt forstå du måber lidt over 2 gange på samme dag???
   Jeg ved godt at stellet er rimelig populært for samlere.. og det er fuldt forståeligt for det er super fint:-)
   Og det samme er Daisy stellet!

   Slet
 3. Hej Marlene
  Jeg har to af de tallerkner du har fundet, hvis du kunne være interesseret. Måske vi kunne lave en byttehandel med dine colditz tallerkner. Vil gerne købe dem, hvis du vil af med dem :) Jeg har fået kolonihave, hvor stellet bare vil passe perfekt ind :)
  Mange hilsner Kamilla

  SvarSlet
 4. Hej Kamilla! - colditz tallerkenerne er jeg gået hen og blevet glade for.. det er som om at jo mere man kigger på dem jo smukkere blir de, så dem vil jeg desværre ikke sælge.. men hvis jeg en dag skal ha dem skiftet ud skal jeg nok ha dig i tankerne:-) håber du finder nogen til din kolonihave..

  SvarSlet
 5. Det kan jeg godt forstå :) Jeg er også ret vild med dem :) Men måtte lige tage chancen :) Nyd dine smukke smukke tallerkner :)

  SvarSlet