Sider

tirsdag den 6. marts 2012

mindre snak, mere aktion!

Det har ligesom været temaet herhjemme de sidste aftener, hvor jeg ikke har fået blogget - men til gengæld har fået syet! - her er de nye kreationer:


 Endnu et babytæppe - men denne gang ville jeg prøve at sætte en "kant" på, og jeg er glad for resultatet. bagsiden er denne gang lyseblå teddyfleece.


 Et par bukser til min venindes dejlige dreng - brun babyfløjl med brun rib... bamserne behøver vist ingen nærmere forklaring;-)
Det blev også til en bestilling på Bamse og kylling suttesnore....
 En lille sommer bluse i ren E.G. stil... dejlig nem og HURTIG! Bare overlock sømmene og kast noget skråbånd efter den og - VOILA!
 Min egen prinsesse skulle jo ikke snydes for en ny nederdel, så det blev til en luftig, svingende en. i en af ynglings stofferne.. det skar en lille smule i mit hjerte at ta sån en stor bid;-) - men hun blev meget glad, så pyt..


Det er også blevet til en par gode fund:

 Dette lille fad/skål er jeg helt forelsket i! - farven, formen, størrelsen - ja den er ganske enkelt fantatisk! - den er fra Søholm og kostede en tyver.. blå er virkelig ved at vinde mit hjerte?....
Et par drønflotte amagerhylder blev det også til(30 kr for 2- can you believe it?!) - jeg har en plan med dem... men den blir først afsløret om et par dage..


8 kommentarer:

 1. Gisp hvor har du været flittig, flot ser det ud og den lille skål er aldeles bedårende. Hvis du har lyst, er du velkommen til at deltage i min give-away inde på min blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for de søde ord, helle:-) - og tak for tippet;-)

   Slet
 2. Ja hold da op Marlene :)
  Måske man skulle prøve at gøre dig kunsten efter????

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en gang imellem er det rart lige at få lavet noget. men det skal lige siges at jeg har "snydt" lidt, for manden min har haft fri og så gir det mere krea tid til mig;-)

   Slet
 3. Hold da op et imponerende aktivitetsniveau - den kan jeg ikke hamle op med, desværre - gid jeg kunne :o) Hvor er tæppet flot i de farver og sikke fine prints sammen. Har du bagside i ren fleece eller bruger du fleece som "midte"?
  Kh og go onsdag, Sidsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak sidsel:-) - bagsiden er ren teddyfleece og så er det blevet quiltet lidt for at holde sammen på sagerne...

   Slet
 4. Super fedt amagerhylder og sikke et fund til den pris.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ik? - nogen gange er man altså heldig.. normalt plejer de at ta ca 75 kr for en amagerhylde i byens genbrugsbutikker..

   Slet