Sider

lørdag den 7. april 2012

crazy scarf lady!

Der er nok nogen af jer der brækker jer ved tanken om endnu et indlæg om tørklæder!! - derfor har jeg også bestemt mig for ikke at lave nogen tørklæde indlæg medmindre jeg har nogen stykker at vise frem.. Men nu det altså sån at børnene jo har været væk i 1½ døgn nu, så der er altså blevet produceret 4 tørklæder der fortjener at blive vist frem:Det første regnbue tørklæde blev lynhurtigt snuppet af min veninde, så et nyt blev lavet.. dog med en anden bagside da jeg bestræber mig på at de alle skal være unika.
Jeg går og overvejer lidt at lave en Etsy shop til alle mine tørklæder og måske også lidt stof - er der nogen af jer med etsy shop der kan gi et lille hint om hvor svært og bøvlet det er på en scala fra 1 - 10???


Tørklæderne(mm) er kommet til salg i blogshoppen og på trendsales..

17 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne! Har ingen anelse om, hvordan er Etsy butik fungerer, men held og lykke med det. Jeg mener forresten at junette med bloggen pattern like har stillet amio op mod etsy mht fordele og ulemper.
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. hej og velkommen hjem;-) - jeg har lige læst det indlæg du nævner.. endnu et super indlæg af Junette:-)

   Slet
 2. Ih det er godt nok nogle lækre tørklæder! jeg er helt vild med det regnbuefarvede! Er det 300 kr inkl. porto? Og hvordan bestiller man evt. hos dig?
  Vh avi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov undskyld, det har du jo skrevet på din blogshop, det havde jeg lige overset :)

   Slet
  2. Bare helt iorden - jeg svarer gerne alligevel;-)

   Slet
 3. Jeg kan sagtens tåle at se flere....
  Jeg har en Etsy shop og det er ganske nemt, så bare go for it!

  SvarSlet
  Svar
  1. årh tak:-) - jeg sidder og kigger lidt på det nu.. jeg tænkter bare om jeg mon har for lidt ting til at lave en shop? - de fleste har jo enormt mange sager:-)

   Slet
 4. jeg synes de er helt fantastiske, så bliv endelig ved :)
  jeg er selv igang med at lave et tørklæde til mig selv ud fra din diy, jeg er bare ikke så hurtig som dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. hæ - mon ikke min overlocker for det til at gå lidt mere tjept;-) - vis endelig frem!

   Slet
 5. De er sååå fine dine tørklæder... kan man få nok af dem, ikke her.... vis endelig flere billeder...

  SvarSlet
  Svar
  1. åh tak:-) - jamen så lader jeg dem bare komme i en lind strøm;-)

   Slet
 6. Jeg nyder stadig synet af dem, så gerne flere billeder:) Jeg havde mit på i dag for første gang og fik flere positive kommentarer:) Er så glad for det, at jeg allerede går og overvejer farver til det næste.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har lige kigget på det - og det er altså også bare blevet rigtig fint!:-)

   Slet
 7. Ja jeg bliver heller ikke træt af dem:-) Går og overvejer at begive mig ud i at sy et selv. Min retro samling er dog ikke så stor så har lidt svært ved at få sat det rigtige sammen. Måske ender det med at jeg må slå til i din shop i stedet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. du er meget velkommen til både det ene og det andet:-)

   Slet
 8. Your scarves are lovely. I like all the different color combinations. Thank you for participating in the Vintage Sheet Blog Weekend Link Up Party.

  SvarSlet
 9. Hej Marlene,
  Ja, jeg kan jo godt svare på det der med Etsy. Jeg synes at det er supernemt, når man først lige har vænnet sig til at det er på engelsk. Det har jo den store fordel, at det er hele verden som er potentielle købere og ikke kun fra Danmark/Norden.
  Min butik startede ud med at have 5-10 ting. Her et halvt år efter er der omkring 200 forskellige. Det har taget lang tid så det må du ikke lade dig afskrække af.

  SvarSlet