Sider

lørdag den 21. april 2012

stilhed på bloggen..

... for al tiden går med dem her:


Tiden går så forfærdelig stærkt i øjeblikket, med skole, børnehave, fodboldtræning, legestue, kammerater på besøg og alt hvad der hører til, alt imens manden arbejder for fuldt tryk...


Der skal jo også gøres rent og vaskes tøj og det er som regel aftenen det går ud over.. - selvom jeg helt klart hellere vil sy!!;-) - ØV..


Det slog mig noget så grusomt hvor hurtigt tiden går, da jeg igår købte billetter til Lady Gaga koncert til mig og tøsebarnet.. - er min lille babypiges højeste ønske virkelig at komme til lady gaga koncert??! - og nu står hun der i glimmer sneakers og forvokset sparkedragt og når mig til hagen!!
For satan hvor er det vigtigt at nyde hver eneste dag, selvom det nogen gange kan være svært at se nydelsen for stress og jag.. jeg ELSKER at være hjemmegående husmoder!!:-)

6 kommentarer:

 1. Misunder dig fandme også tit!
  Med en arbejdsuge på 37-timer, en mand der kører kl6 og er hjemme tidligst kl17, 3 børn, hus, have, vasketøj og rengøring/oprydning....
  Godt man aldrig keder sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. pyha - jeg har været der, og det var sku hård kost! - du er sej!:-)

   Slet
 2. Jeg er lidt misundelig på at du kan være hjemmegående... Det er der ganske enkelt ikke økonomi til her...

  Så skulle min mand i hvert fald op og have en MEGET bedre løn end han har

  SvarSlet
  Svar
  1. det kan jeg godt forstå:-) - dog er det ikke fordi manden min har en vild og voldsom timeløn.. Men med friplads tilskud, boligsikring, overdragelse af mit fradrag til ham + en go sjat børnepenge - så kan det lige gå.. men der er altså ikke plads til meget sjov og udskejelser, så det er også kun for et par år.. det skal helst ikke blive for surt;-)

   Og så tror jeg også det kræver at man som kvinde/mor ikke har et stort behov for frisør, makeup, cremer, parfumer og ungerne klædt i Molo/småfolk/katvig osv, fra top til tå.
   Måske er grunden til jeg kan klare det at jeg simpelthn elsker genbrug? af den ene og den anden slags? det er ihvertfald ikke tit der ryger spritnye ting ind af døren her i huset;-)

   Slet
 3. Har man mulighed for det, skal man gøre det. Det er det hele værd at være derhjemme og følge ungerne. Men som du skriver, så må man samtidig være villig til at nedprioritere andre ting rent økonomisk. Men thumbs up til dig for at du gør det :0)

  SvarSlet
 4. Kendte omgivelser på billedet : ) Nyd du det bare! Her er der også en pige i stor sparkedragt. Håber snart jeg kan få tid til kaffe. har snart en uge hvor jeg går i nattevagt, så der kunne være en mulighed : )

  SvarSlet