Sider

søndag den 17. juni 2012

Den dovne husmoders vej til mætte unger..

.. nogen gange er man flad.. som i " jeg er blevet vækket 8 gange i nat", "jeg har været oppe siden kl 4", eller, "min baby har mellemøre betændelse", FLAD!


og så gør det altså ikke noget det hele er lidt nemt..


og derfor så vores aftensmad således ud forleden aften.. HAVREGRØD!

Og pyntet med kanelsukker, smørklat og en smuk tallerken, ja så kan det sagtens lade sig gi sig som aftensmad på de dage hvor der bare ikke er mere sjov tilbage i mor..

11 kommentarer:

 1. God ide...Og nogle gange skal det også bare være nemt

  SvarSlet
 2. Jeg kender til Minus søvn og nemme løsninger, bliver det serveret i så smukke tallerkner er det jo en fest for øjet... god bedring med mindste barnet... sender lidt energi ...

  SvarSlet
  Svar
  1. tak - han var heldigvis hurtig over det:-)

   Slet
 3. Det er sgu iorden Marlene :)
  Her i huset tyer vi tit til morgenmad eller rugbrød som aftensmåltid....

  SvarSlet
  Svar
  1. ja her er vi også glade for en go rugbrødsmad... nogen gange med varm leverpostej - se det er altså nemt!:-)

   Slet
 4. Det var da en god idé. Den tror jeg jeg hopper på næste gang manden ikke er hjemme til aften (han hader havregrød og det er normalt ham der står for kødgryderne). :)

  SvarSlet
  Svar
  1. sjovt nok er det som regel manden i huset der står i vejen for havregrøden;-)

   Slet
 5. Jeg har i mange år været almene med 3 børn. Da jeg startede min udannelse. Var den mindste 8 mdr og de 2 andre 5&10 år. Der vågnede babyen 1 gang i timen hele natten. Hver nat. Til sidst troede jeg jeg sgu dø af træthed. Men jeg klarede det hele.......ja ved sgu ikke hvordan. Men dengang var havregrød på menuen mindst en gang om ugen. Nu er den mindste 8 år og tingene er noget nemmere. Er dog stadig alene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. pyyha - i dit tilfælde havde det været lovligt med havregrød morgen middag og aften!;-) - sejt gået!

   Slet
 6. Jeg har i mange år været almene med 3 børn. Da jeg startede min udannelse. Var den mindste 8 mdr og de 2 andre 5&10 år. Der vågnede babyen 1 gang i timen hele natten. Hver nat. Til sidst troede jeg jeg sgu dø af træthed. Men jeg klarede det hele.......ja ved sgu ikke hvordan. Men dengang var havregrød på menuen mindst en gang om ugen. Nu er den mindste 8 år og tingene er noget nemmere. Er dog stadig alene :)

  SvarSlet