Sider

lørdag den 30. juni 2012

hvem der bare..........

..... skulle sove i dette fantastiske sengesæt!


og selvom jeg er pænt kortbenet, så er det altså bare ikke langt nok;-)


hele 2 smukke junior sengesæt er kommet hjem hos os og bo.
Jeg havde ikke bestemt mig for om de skulle klippes i, eller bruges som de var - Men da jeg fik dem lagt på de små drenges dyner var jeg solgt! Elefanter go home! - haha ej i må ikke komme efter mig vel??


jeg elsker bare de katte!


mit kamera har en virkelig dårlig dag!

Dette sæt med får kan altså også nemt få nogen flotte ord med på vejen! - dog kan jeg ikke bestemme mig for om det er for tøset? - måske det blir klippet i en dag... 
Ps: har tyskerne større hoveder end resten af verden eller hvad er det der er galt med dem?!

14 kommentarer:

 1. er deres hovedpudebetræk større end vores i danmark ?

  men super fin stof :)

  SvarSlet
  Svar
  1. de er ganske enkelt gigantiske! - også dem til junior dynebetræk?.. men for os stofsamlere er det jo alletiders;-)

   Slet
 2. Nej de har ikke større hovedpuder end her i DK. men de har STØRRE hovedpuder, meget støre endda. Min mand er tysker så det ved jeg positivt. Men lammene er ikke for tøsede men hvad med at applikere små blå skyer rundt omkring, og måske en regnbue?? KH bedstemorkaren

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for dit fine forslag:-) det vil jeg lige ha med i tankerne..:-)

   Slet
 3. Elsker også kattene...:) Og fårene er også vildt fine...! Heldige drenge..;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de er nogle heldige kartofler.. selvom det nok mere er deres mor der nyder synet;-)

   Slet
 4. Tillykke med de blå katte!!!
  Det var også en stor dag, da jeg fik sådan et dynebetræk. Jeg elsker elefanterne, men kattene og så de gamle tyske fugle er altså endnu bedre. :)

  Fårene er rigtig søde. Du må prøve at lægge det på engang og så mærke efter, om det virker "rigtigt". For mig er "tøsede" farver og motiver helt i orden til babydrenge.
  Jeg synes nu egentlig ikke, at motivet her er tøset. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak!;-) selve motivet synes jeg er fint til drenge.. men de der lyserøde pletter?... hmm - jeg er nok mest bange for at det bare ville ligge i reolen og aldrig blive brugt.. det er jo i stærk konkurrence med hele 3 slags skønne bamsesæt også:-)

   Slet
 5. Jeg er forelsket! <3 Katterne tager sig bedre ud som helt senge-sæt, end som stof-stykker. WOW! :D Det orange med får bliver nok helt super kært til en dreng, dejligt med lidt farve på også til drengene, synes jeg!

  Tænk på mig næste gang du falder over kattene, I`m in looove!

  Smil fra Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de er skønne ik? - jeg blev også overrasket over hvor flot det var som et helt sengesæt:-)

   Slet
  2. Hej igen!
   Jow! Elsker det : )
   Mht til de orange får, så kan jeg oplyse, at min dreng ELSKEDE pink da han var lille, og i ret lang tid fremover. Personligt synes jeg ikke en dreng skal "snydes" for farven pink, så KØR PÅ ; )
   (Min fætter på 8 år elsker også den farve, og da de var lidt mindre, så gik min søn og han begge i pinke t-shirts, og de så altså stadigvæk ud som sig selv, nemlig rigtige drenge! :D

   Smil fra Marthe

   Slet
 6. Kattene er bestemt også skønne, men i min verden slår intet elefanterne ;) Kattene er dog blandt de bedste motiver også. Selv har jeg for nyligt købt et lyserødt dynebetræk med kattene, som snart kommer fra Danmark. I forvejen har jeg et pudebetræk, så det bliver godt at få et helt sengesæt :)

  Smag er jo forskellig. Jeg synes at den pink farve på det orange med fårene (som i øvrigt er skønt!) gør det lidt piget, men hvis det ikke generer dig, er der jo ingen grund til at lade sig stoppe af det ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. kattene er også virkelig søde i lyserød!
   det er lige netop de lyserøde pletter på det orange som jeg synes er lige liiiidt for piget... men det kan jo da altid bruges til at sy af istedet:-)

   Slet
 7. Hvor er det lækkert. Jeg har også det med fårene og er så glad fo det.
  K.h. Christina

  SvarSlet