Sider

lørdag den 16. juni 2012

nye venner

Her sniger sig lidt ind ad døren, selvom det ikke er nær så meget som for et par måneder siden..


men tiden foran symaskinen er jo nød til at passe med mængden af stof indkøb.. - så disse er udelukkende landet for at pleje mit samlergen(som er meget ligeglad med hvor meget tid jeg bruger foran symaskinen).


Det grønne er et junior sæt ligesom de andre, og blev købt på ts i ret så dyre domme synes jeg.. men hvor jeg dog elsker synet af disse 3 sæt ved siden af hinanden.. af en eller anden grund har dette print en særlig plads i mit hjerte:-)
jeg ved at der findes en farvekombi mere.. creme baggrund med brune bamser. hvis noget har et sæt de vil af med, så er jeg villig til at gi min højre arm for det - eller noget andet godt;-)

Her er det også den grønne der er nyt familie medlem.. jeg havde aldrig set den farvekombi før, så jeg sprang til med det samme.. disse bruger jeg dog til at sy af.. - egentlig var jeg også lige ved at få fingrene end et gult betræk, men desværre er der altså nogen på ts der render fra aftaler og handler - ØV

Dette print i blå havde vi arvet som sengesæt til den største og har ligget gemt væk længe... jeg har aldrig givet det den store opmærksomhed, indtil jeg pludselig faldt over et voksen sæt i grøn.. egentlig er det ikke fordi jeg er voldsomt vild med det - men det er åbenbart blevet fuldstændig umuligt for mig at gå forbi en anden farvekombi af noget jeg har... lige meget hvad det så er?!

11 kommentarer:

 1. åh det kender jeg alt for godt- tænker det er som at samle klistermærker, servietter, glansbilleder osv..
  I øvrigt mange tak for byttehandlen- jeg er superglad for stoffet- men rigtig ked af at tallerkenerne gik i stykker:-(

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er en samling der aldrig blir færdig;-) - du skal ikke være ked af de underkopper.. jeg var heldig at finde 2 mere, så nu er sættet næsten komplet igen:-)

   Slet
 2. Sådan har jeg det også, ser man noget i en anden farver kombi må man bare have det:)
  Ang det midterste print, det med de store bamser så fandt jeg for lidt tid siden et gul junior betræk i genbrug,er smadder glad for det. Har også et stk stof i endnu en farve kombi, beige baggrund og brune /lyserøde bamser. Gad vide hvor mange farve kombi der findes?

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg ved det ikke! - hver gang jeg tror jeg har set dem alle.. ja så er der en der fortæller om en anden kombination:-)

   Slet
 3. Novra, de tre sæt med bamser og kløver syede min mor rigtig mange ting til mig af som lille. Og ville SÅ gerne finde dem, da de betyder noget helt for mig. Du er et heldigt asen at have tre af farverne -håber du finder det sidste!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de bamser er også mine "elefanter";-)

   Slet
 4. det med bamserne og kløver har jeg lidt af i creme...

  og det med de brune bamser har jeg i hele sæt i gul, rød, koboltblå, grøn og beige. meeeen jeg har en del, hel ny metervare i både den gule og den beige som jeg gerne bytter med... f.eks for noget af den lilla og den lyseblå?

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har en lille bid af det lilla og det blå jeg kan bytte med, hvis det er?:-)

   Slet
  2. lyder fint - formoder at vi bytter lige over - så hvad er målene på dit lilla og blå?

   Slet
 5. Hej
  jeg har noget af det røde med brune bamser, hvis du skulle være interesseret så kan du sende mig en mail.
  Mvh.Carina
  carina1817@gmail.com

  SvarSlet