Sider

fredag den 13. juli 2012

en regnbue..

Tørklæderne fortsætter med at ryge ud af døren så snart de er sat til salg og hvor er det dejligt at folk synes de er flotte:-) - jeg bruger mange tanker på at lave hver eneste tørklædet til et jeg næsten ikke kan nænne at sælge.. så smukt så jeg selv gerne ville ha haft det:-)


Jeg har endelig fundet en funktion på mit kamera der kan få farverne til sin ret - okay - måske også lidt rigeligt nogen gange.. men hellere det, end de grå og kedelige hvor man knap nok kan se skønhederne;-)


som lovet et lille billede af min snor uden for huset, hvor jeg her i det gode vejr sælger nogen af sagerne ud  ved vejen:-)
Måske nogen vil ligge mærke til at det orange med får er blevet slagtet? - jeg blev enig med mig selv om at det var mere fornuftigt at bruge det til at sy af, end at det skulle ligge på hylden og måske kun komme på dyne et par gange om året.. En af dagene modtager jeg en pakke med den grønne udgave, og så vil jeg sætte noget af begge farver til salg.. så mangler du får? - så hold øje med bloggen:-)

7 kommentarer:

 1. Intet mindre en smukt- og god ide, med "dørsalg"! :)

  God sommer..
  /Christina

  SvarSlet
 2. ej for søren, hvor er det da ærgeligt jeg ikke lige bor tæt på dig, så var jeg fluks røget forbi det dørsalg, hvor ser det fantastisk ud :-)

  SvarSlet
 3. ihh så smukt.. Hvis du lavet et blåt igen som det du har i sidebaren vil jeg meget gerne købe!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg laver jævnligt et i blå/lilla farver, for der er mange der synes de er smukke... så hold endelig øje:-)

   Slet
 4. De er bare så fiiiine...

  SvarSlet
 5. De er så fine! Har endelig selv fået skrabet lidt retro stoffer til mig, så jeg kunne prøve kræfter med din DIY. Kig forbi min blog hvis du vil se resultatet og tusind tak DIY'en!:)

  SvarSlet