Sider

fredag den 10. august 2012

tvillingetæppe nr 2 i gang

Da jeg viste mit tvillingepigetæppe projekt frem sidst, fik jeg vist ikke gjort det klart at det kun var det ene.. Det er nemlig 2 forskellige tæpper med nogen ens prints, dog i forskellige farver, og så 1 enkelt fælles lap:-)

og her er så nr 2 i lappeform:


Begge tæpper er ved at ryge igennem symaskinen, som dog driller mig en del i disse dage - er der noget så kreativitets-dræbene som en symaskine der konstant laver vrøvl?!

5 kommentarer:

 1. Sikke smukke farver og stoffer. Symaskiner skal bare køre, ellers......Min har det med i perioder ikke at sy under- og overtråd lige fast, og jeg er bliver vanvittig, og kan ikke få indstillet den. Næste gang jeg syer, kan den sy helt normalt - hm! Har symaskiner deres eget liv, eller hvad sker der mon. Held og lykke med din symaskine, og med at få færdiggjort det smukke tvillingetæppe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. her er det også undertråden der driller! - de bestemmer selv hvad de vil de bastarder;-)

   Slet
 2. Hej Marlene
  Ved kan du fortælle lidt om bamsestoffet? Har netop arvet et rødt babysæt fra mandens barndom, og har set du har det i flere farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hejsa:-) det findes i blå, lilla, gul, rød, grøn og beige - jeg har aldrig hørt om andre farver:-)

   Slet
 3. Hejsa Marlene

  Hvor er det nogen flotte tæpper, sikke nogen heldige tvillinge piger. Men træls med maskinen, der er ikke noget værre end når den driller!
  Du har for noget tid siden vundet en give away inde hos mig, men jeg tror ikke du har set det? Du skal vælge hvilden af præmierne du vil have, og så ville det være skønt hvis du ville sende mig din adresse. Så får jeg gevinsten hurtigt afsted til dig :-)
  Du kan se mere her: http://retrorejen.blogspot.dk/2012/05/vinderne.html

  SvarSlet