Sider

onsdag den 26. september 2012

alternativ sengegavl

jeg fandt i sommers 2 retro havehynder... de har stået og gemt sig bag en sofa siden da vi ikke har nogen stole der passer til..

I går sagde mit brød af et mandfolk så: " fortæl mig lige hvad vi egentlig skal bruge de 2 hynder til?"... 

"øøøøøhhhhmmmm, de skal bare være her og se lækre ud?" - blev mit svar...

Sån en slags svar er åbenbart slet ikke noget en mand kan sætte sig ind i..  og han er ellers ved at være rimelig hærdet med både blomstret sengetøj og 70er porcelæn til hvert måltid..

MEN! - i dag da jeg så skulle ligge rent sengetøj på i mellemdrengens seng, så kom det endelig til mig!...


Den hvide ramme på ikea sengen er da så kedelig som noget kan være - så nu er hynderne sat fast i hoved enden med dobbeltklæbende tape..
At sove i den seng må være omtrent som at overnatte en sommernat i bedstes koloni have hus.. Ikke at nogen af vores har sån et, med jeg forstiller mig det må føles sån:-)

4 kommentarer:

 1. Superfin ide. Og dejligt at du slap for at skulle skille dig af med guldet.
  Har været en ose-tur forbi din etsy-shop. Bytter du? Eller nøjes du med at sælge?
  Hilsen Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det var heldigt;-) - jeg kan sagtens finde på at bytte.. har du noget der frister? - skriv mig en mail: retro.hausfrau@gmail.com

   Slet
 2. Hvis din søn danser rundt i søvne ligesom min, er det da helt genialt, det du har fundet på der! Min slår sig jævnligt, men en hel sengerand til en 6-årig virker lidt tosset.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja lige netop! - min han roder også rundt og jeg vågner jævnligt om natten ved lyden af at han slår hovedet ind i kanten.. men ikke mere;-)

   Slet