Sider

søndag den 28. april 2013

no can do!

Jeg har virkelig prøvet.. men jeg kan ikke...

Jeg kan ikke lære at elske grå marmor..!

Det er hot, det er jeg med på.. men hvis man som jeg har haft en firser barndom fuld af nævnte materiale, så kan det altså være svært at sluge..

Vi havde et kæmpe sofabord i grå marmor, så tungt som et ondt år og så grimt som en i helvede..
dertil kom lysestagerne og smørebrikkerne.. less is more, ik mor??!!

nå, men efter at ha vendt og drejet, flyttet og rokeret disse rundt i hjemmet kan jeg nu konkludere at de skal ud... og de kommer (nok)ikke ind igen:-)

Er der nogen(som er mere trendy end jeg) der kan bruge en lysestage eller 2 i grå marmor?

De andre ting på bordet er til gængæld lige mig! en smuk blå kakkel som vi bruger som bordskåner på spisebordet og en stor bjørn wiinblad skål til dims og dut<3

8 kommentarer:

 1. Stort smil... "Fri mig for det onde"... jeg mener marmor. Jeg havde alt i marmor, gudhjælpemig også kagerullen. En voldsom tung tingest, man alligevel ikke kunne bruge til noget, æggebægere, smørbrikker, lysestager, oste-skære-dims osv. Men jeg kigger dig over skulderen, jeg bliver nød til at se, hvor mange der er til marmor igen.

  wiinblad har jeg det ikke meget bedre med, men må stadig accepterer min kærestes samling. Mon ikke jeg får magten en dag :-D

  Din blå kakkel derimod, den er jeg helt vild med...

  - Pia

  SvarSlet
 2. Fra én som også var barn i firserne, så nej. Jeg kan bare heller ikke det der marmor! Jeg er vist heller ikke hip nok og bliver det nok heller ikke - i hvert fald ikke når det kommer til den der grå marmor trend! :-)

  SvarSlet
 3. og selv om jeg var teenager dengang og blev "voksen" også så er det altså også no go fra mig, kobber er jeg heller ikke klar til :-) er vokset op med kobberkedler og fade mv der skulle pudses til jul osv.... no no no..

  SvarSlet
 4. Åhh gud, får lige flashback til mine forældres marmor sofabord og den dertilhørende grå/lilla hjørnesofa! Det var top moderne i slut 80'erne og jeg hadede det! Det passede så skidt til det orange gulvtæppe, mørke lofter og spraglede gardiner, der også prydede stuen, men hva - det var mit hjem... Men men men min mor havde OGSÅ æggebægere og smørebrikker i det skidt og påtænkte at anskaffe sig en marmor løve til at stille i gårdspladsen - jeg græmmes!
  Det går vel næsten usagt, at jeg ikke skal have mormor-dimser indenfor min dør ;)

  SvarSlet
 5. Har det ligesom dig. Er slet ikke blæst bagover når det er hipt med marmor eller kork. Beklager. Har engang revet en hel korkvæg ned i et køkken.
  Så lad bare de andre falde i svimer over det - jeg er lykkelig uden.
  Kan dog godt lide gensynet med kobber på lamper og i den dur ; )

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke faldet for marmor og kan med ret stor sikkerhed sige, at det nok heller ikke sker. Kan dog godt se at det kan være fedt i et meget minimalistisk hjem med grafiske ting og pasteller. Men ikke her hos mig! Kaklen er så fin - og perfekt tl bordskåner. Og Wiinblad holder :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. fuldstændig enig, egentlig burde jeg være en af dem der havde en masse stående af det i 80erne for det var jo næsten ikke til at undgå på den tid, men nej ikke dengang og ikke nu, ihvertfald ikke endnu:O)
  Eva

  SvarSlet
 8. Du har jorden bedste hadegave hvis nogen spørger mig!
  Har ALDRIG kunnet lide det der marmor bras, men fik engang af en af mine søde unger tre "kugler" til fyrfadslys, de kunne gå an for de var hjertegaver ;-)

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet