Sider

mandag den 6. maj 2013

april måneds ynglings stof og maj måneds ynglings lopper!

Bedre sent end aldrig!  - april måneds bidrag til blogudfordringen:

Her er tale om de orange graziela hjerter.. de gir liv og spræl i hvilket som helst syprojekt og jeg bruger dem ofte..

 Et tørklæde syet på bestilling - og selvom jeg har sagt det så tit, så siger jeg det lige igen.. måske er dette det flotteste jeg nogen sinde har syet!  - det OSER er af sol og sommer og jeg håber at modtageren blir rigtig glad for det:-)

- og jo, jeg syer stadig tørklæder, men den nye FB gruppe har holdt mig beskæftiget i en sådan grad, at jeg næsten ikke har kunne følge med.. jeg får ryddet ud i sagerne og det føles faktisk rigtig godt..

Der er kun 3 stks på lager, som er til salg i Fb gruppen, men jeg modtager som sædvanlig gerne bestillinger:-)


Nu til maj måneds ynglings lopper - indtil videre ihvertfald - En ordenlig r*vfuld gode sager.. alle mine ynglings venner er repræsenteret: figgjo, rörstrand, stavangerflint osv osv - behøver jeg sige det var en herlig søndag i går?:-)

3 kommentarer:

 1. Wow! I må have et kæmpe hjem siden I har plads til alt det lækre du kommer hjem med:-) Hvor er der mange lækre ting.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Jeg kan simpelthen ikke finde indlægget med vinderen af din giveaway.
  Hjææææælp :D

  SvarSlet
 3. Rigtig mange lækre loppefund du har gjort dig her, Marlene! Hvor fedt I også har så meget flot fra norske poreléns-fabriker, såsom Figgjo og Stavangerflint. Jeg undrer mig tit over HVOR meget lækkert der er blevet produceret fra bl.a disse merker i årenes løb, og hvor meget af det lækre jeg ikke engang har nået at få med mig = mere at glæde mig til! :D

  Og dine tørklæder, ja, de er simpelthen lækre! Må jeg spørge dig, hvor lang tid du sådan ca. bruger på at sy ett tørklæde? (Jeg skal lige have regnet lidt på det, hvor lang tid jeg skal sætte af til sådan et, efter din DIY) Travle dager, krever ikke så altfor tidkrevende projekter

  Kh Marthe

  SvarSlet