Sider

torsdag den 1. august 2013

der gik sommer i den....

... det er ferie. og for en med 5 børn fra 9 år og ned, betyder det ikke at ligge og dase hele dagen - tværtimod!

De 4 største unger har nu holdt sommerferie i over en måned og der er 18 dage tilbage.
Hvert år holder de sommerferie i alle ugerne og det er en ting jeg synes der er vigtigt hvis man har muligheden for det.. muligheden for at børnene kobler helt fra.. nærmest glemmer at der findes dage hvor de blir vækket kl 6, skal knokle med lektier og sidde stille og koncentrere sig meget af dagen.., dage hvor deres eneste tanke går på hvad de har LYST til at lave..
MEN - hverdagen er nu skøn! alting glider lidt lettere fordi rutinen og den daglige trummerum gør at alle ved hvor deres plads er og hvad deres rolle er på hvilke tidspunkter. ofte glemme jeg at sætte pris på den skønne rolige, kedelige, trygge hverdag.
Det har jeg heldigvis ferien til at minde mig om;) - for nu er jeg ved at være godt træt af at stå på hovedet indtil kl 22 hver aften!! de sover længere om morgenen.. og der synes jeg jo selvfælgelig det er rart...
men når det så blir aften så ærgrer jeg mig gul og blå over at jeg ikke stod op og vækkede dem kl 6, så jeg kunne ha haft bare lige et par timer om aftenen til at sidde lidt.. bare sidde - I STILHED!:D

nå skidt pyt.. de skønne varme dage fulde af hygge og kærlighed er absolut sliddet værd..2 kommentarer:

 1. Jeg har børnene hjemme alle 6 uger fordi jeg ligesom dig synes det er vigtigt:) Og så er jeg 'heldig' at have sclerose der gør, at jeg ikke kan arbejde så kan have ungerne hjemme. Vi er lige kommet hjem fra 16 dage hos familien i England:)

  Skønne billeder:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  http://oddparent.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Ja, det der kender jeg godt :-)Selvfølgelig nyder man sine unger ( man skulle da også være et skarn hvis ikke !! ) Meeen lidt ro og fred er også rart :-)
  KH Christina

  SvarSlet