Sider

søndag den 29. september 2013

hvad vil du læse om?

hvis jeg kunne ville jeg ønske mig flere timer i døgnet.. eller bare flere dage i ugen..
for jeg har en problem.. et luksus problem:

Jeg kan li´en masse!!

Jeg kan li at gå i skole, jeg kan li at sy, jeg kan li at blogge, jeg kan li at gå på loppejagt(ej okay det ELSKER jeg), jeg elsker også at være sammen med mine skønne unger og dejlige mand, jeg kan også li at bruge tid på min FB loppeshop, jeg kan også li at løbe/træne....

og lige meget hvor stærkt jeg render, så har jeg bare ikke tid til det hele.. derfor er der altid en ting der mangler opmærksomhed.. for det meste er det symaskinen.

Derfor er der heller ikke så mange blogindlæg som der plejer - Men det skal der laves om på!

Derfor spør jeg nu i kære dejlige mennesker bag skærmen: hvis i ikke kan læse om syning - hvad vil i så helst læse om? jeg laver en lille afstemning oppe i hjørnet, og i er velkomne til at gi jeres besyv med:-)

I blir ikke fri for at læse om det jeg selv synes er fedt at skrive om altså;)  - men jeg synes godt lige jeg vil stikke en våd finger i vejret og mærke hvad vej læservinden vender.
20 kommentarer:

 1. Altså det kreative vil altid være mest interessant for mig, men jeg har stemt boligindretning. Det er også blandt favoritemnerne :)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker alle typer indlæg. Jeg er altid klar på loppefund og indretning, men elsker også de mere personlige med tanker og et sødt barn :) Jeg synes helheden er det der gør bloggen personlig, så synes bare du skal skrive om det du lige har lyst til den pågældende dag :)

  Og jeg kender udmærket det med de mange ting man interesserer sig for og tiden som er knap til at nå det hele. Og det er paradoksalt at en såkaldt "kreablog" jo faktisk tager meget af tiden fra det kreative ;) Men på den anden side motiverer og inspirerer det jo også :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. lige nøjagtig Mirjam.. jeg ville i den grad ha mere tid til at sy ting at vise frem... hvis jeg altså ikke viste dem frem... øhm;-)

   Slet
 3. Jeg vil gerne læse om dit liv m skole børn og krea og lopefund...

  SvarSlet
 4. Du skrev en gang et indlæg, om hvordan du kravlede helt ind bag i skabet for at få chokolade - flere af dem tak:) Du skal naturligvis skrive om det, der har betydning for dig, og det der fylder i din hverdag. Men jeg kan personligt mærke, at jeg er begyndt at hoppe lidt hurtigere forbi for mange krea-indlæg. Jeg vil helst læse de mere sproglige indlæg - dem med humor, dybde og personlig eller dem, der ligger op til debat og stillingtagen. Og ikke at du skal lave om på din blog, men sådan et indlæg i ny og næ ville være dejligt. Måske lidt tanker om hvordan det er at være så ung og være mor til fem?
  Dejlig dag til dig og familien, søde Marlene:)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg læser også gerne de lidt dybere indlæg på blogs... jeg har faktisk tit et par dybe tanker jeg overvejer at grifle ned.. men gør det ikke alligevel.. måske af frygten for det hele skal blive for "tungt":-)

   Slet
  2. Du skriver altid så let og humoristiske, så tror du skal dig umage for at gøre noget tungt:)

   Slet
 5. Det hele!
  Jeg synes du er sjov og dejlig, og når du bare er dig og skriver, så læser jeg gerne med :).
  Kh maj

  SvarSlet
 6. Hej Marlene, jeg har længe gået og tænkt på at spørge dig om du havde lyst til at dele af dine tanker omkring det at være hjemmegående (hus)mor. Især hvordan jeres dage ser ud og hvordan/hvor du finder andre børn som dine børn kan være sammen med når de ikke bliver passet sammen med andre børn. Jeg er selv mor til en næsten et-årig, og det er disse spørgsmål som virkelig rumsterer i mine tanker, da jeg inderligt ønsker at gå hjemme med min datter. Hvis du har lyst og Tid til at dele af dine erfaringer, ville det være skønt! Hilsen signe

  SvarSlet
  Svar
  1. dejligt du skriver det! - og du er ikke den eneste der har spurgt om jeg ville skrive lidt om de ting og overvejelser man kan gøre hvis man ønsker at være hjemmegående. - det indlæg må i støbeskeen med det vuns´:-)

   Slet
 7. Hej Marlene

  Vil stadig bare gerne høre og se lidt af det hele. Men tiden !!!!!!!!!
  Så må det vel blive lidt af det med ungerne og det kreative.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 8. Jeg kan lide din blog som den er - jeg synes du er rigtig god til at variere dine indlæg; loppefund, krea, børneliv, indretning og jeg kan lide at læse om det hele. Jeg synes du skinner igennem på bloggen og det kan jeg lide! Bloggen er personlig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. det er dejlige ord der luner - tak, Christina:-)

   Slet
 9. Jeg forstår godt din undren over hvad folk vil læse om, der har godt nok også været mer stille rundt i blogland mht til feedback det sidste stykke tid. Jeg tror dog ikke det skyldes hvad det handler om, for som flere siger ovenfor, så er det helheden der skaber bloggen (sådan jeg ser det), og personligt kan jeg godt lide alle forskellige varianter af blogs, krea, hverdag, bolig/indretning, børne-historier, og jeg synes det er skønt at få ta del i andres dybere tanker om det ene og det andet. Vi er nok ikke så forskellige, i bund og grund, vi mennesker, så skriv om det der fylder mest hos dig, det bliver der de bedste blogindlæg af, er min mening <3

  Ønsker dig en rigtig god dag!

  Kh Marthe

  SvarSlet