Sider

lørdag den 7. september 2013

Kan det blive mere lækkert ?

Loppeheldet fortsætter - i stor stil!!!

Denne plakat er helt sikkert dagens fund.. Jeg elsker den! Og den skal helt sikkert hænge i vores stue.. 
Den er jo evig aktuel.. Både omkring atomkraft og amning.. Her er en kvinde med nøgen barm og en baby på hver arm symbol på fred... Hvordan gik det så galt at hun nu blir smidt ud fra restauranter, selvom hun har været så flink at ta en bluse på? 
Måske er jeg landet i det forkerte årti;-)

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare skøn!
  Og jeg er helt på linje med dig. Jeg er vist født det forkerte årti ;-)...

  SvarSlet
 2. Nej, nej, nej : )
  Jeg har boet i huset i forgrunden - det længst mod venstre! Det er 'vores' vægmaleri - mig og min mands! Og 'vores' kirke! Tænk det findes som plakat! Må straks på jagt : ) Vi elskede det vægmaleri : )
  Det er på Kapelvej. Og jeg skulle da mene det stadig er der : )

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er den fantastisk - og herligt med nogle gode budskaber :D

  Jeg har det som du omkring hele ammedebatten - må virkelig være født i den forkerte tid ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Den er godt nok fin :) Jeg har arvet en hel plakatbog fra min mors ræverøde ungdom - og jeg har også flere plakater fra den hængende. Vi bor selv på Nørrebro, og derfor er det også sjovt at der på flere af dem står noget med Nørrebro :) F.eks har vi en hvor der står "Stands Pelle Jarmers forsøg på at lukke Nørrebroinstitutioner" haha :D Og man kan så komme til støttefest i Folkets Hus på Jagtvej 69 og høre mere :-P Det var før ungdomshus og alt muligt andet. De plakater er jeg vildt glad for :) Måske jeg skulle flashe dem på min blog en dag. Elsker den historie der er i dem! Og ja, jeg er også født i det forkerte årti :)

  SvarSlet