Sider

fredag den 18. oktober 2013

Sid ned

I dag har jeg købt 3 stk skønne FDB tremmestole.. Dejlig choko brune og i rigtig flot stand. Prisen var også god, bare 500 for alle 3.
Men alligevel synes jeg måske det begynder at blive lidt for brunt med brunt i det lille hjem, så de ender nok med at blive malet.. Jeg tænker lidt i lys laksefarve. Hvilke farver tror i der kommer til at være fremme i næste måneder?

8 kommentarer:

 1. Uh de så fede de stole! Jeg tror moden er meget godt ramt med lys laks. Gul kunne også være flot

  SvarSlet
 2. Lækre stole - Men farven, ingen anelse om hvad der vil være in... Så den farve du føler for :0)

  SvarSlet
 3. fede stole.... jeg synes ikke du skal spekulere i IN farver... bare mærk efter, hvis du er en Lakse pige, så er det, det du gør...... selv er jeg bare til blå og turkise nuancer, der er ikke noget at gøre, selvom jeg egentlig har helt andre planer..... JA så overtager den blå palette..

  God fornøjelse med penslerne, glæder mig til at se resultatet.
  Mvh. Fruen aka. Birthe.

  SvarSlet
 4. Hold da op! Det var billigt. Jeg har de samme stole - som spisebordsstole så du kan få lidt inspiration her http://fingernem.blogspot.com/2013/05/mest-forkrlighed-eller-samlermani-1.html

  SvarSlet
 5. Mine er i forskellige farver, og det er jeg vild med. Men den som jeg synes er smukkest er sart lyserød. Så fin!

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine og skønt når man finder dem i så god stand, men jeg kan godt se at jeg nok skal have sat prisen lidt op når jeg sælger dem nymalet hvis man skal give den pris inden de er sat i stand. En ting jeg med sikkerhed har fundet ud af efter at vi startede Fantast-fabrikken er at folk har helt forskellige opfattelser af hvilke farver de vil have, og jeg tror bestemt at du skal gå efter hvad du kan lide og ikke efter nogen in farve, selv om vi alle lader os påvirke af hvad der er tendensen, er det skønt når folk vælger med hjertet og ikke efter et stilkatalog.
  Eva

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine. Jeg har længe ledt efter nogen, men de er bare såååååå dyre, så hold da op en god pris du har købt dem til.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 8. Ville ikke røre dem med maling. De er superflotte som de fremstår originalt - og sådan bevarer de også bedst værdien. <3

  SvarSlet