Sider

lørdag den 11. januar 2014

hjemmegående husmoder - how to... in the making..

Jeg har gennem tiden fået en del mails omkring det at være hjemmegående husmoder... nogen har jeg fået svaret  - andre har jeg aldrig fået... Men jeg sidder nu og brygger på et indlæg med ideer til hvad man kan ha med i tankerne hvis man har et ønske om at blive hjemmegående forældre...
Jeg ligger ikke skjul på at jeg mener børn har bedst af at være hjemme hos deres forældre indtil de er 2 år.
Men jeg tror heller ikke at alle forældre ville ha det godt med at gå hjemme, for det er ikke så nemt som det lyder.. og at forældre har det godt, tror jeg er det ALLERbedste for deres børn.. if mamma aint happy - aint nobody happy! - så det at jeg går ind for hjemmepasning betyder ikke at jeg synes at andre forældre er mindre gode end dem der hjemmepasser.. det skal være på plads!

Men jeg ved at mange slet ikke ser det som en mulighed i deres liv, at være hjemmegående, selvom de måske har lysten... derfor vil jeg komme med nogen ideer, taget ud fra min egen tid som hjemmegående husmoder:-)

Jeg regner med at det blir færdigt i løbet af weekenden og vil få en fast plads ude i sidebaren.


8 kommentarer:

 1. Ihh, det glæder jeg mig til at læse ;) kh Pia

  SvarSlet
 2. spændende læsning, vil jeg se frem til selv om jeg ikk har nogen helt små mere.

  SvarSlet
 3. Ja det er en dejlig ting at være hjemmegående. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, så glæder mig til at læse dit indlæg.

  Kh hjemmedirektøren Susanne

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at læse om dine erfaringer og idéer :) Jeg nyder så meget at gå hjemme og føler mig priviligeret over at det er muligt.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Det lyder super spændende!! Glæder mig meget til at følge med i dine tanker om at være hjemmegående, og meget gerne den praktiske vinkel!!

  SvarSlet
 7. Ser frem til at læse indlægget:-) Jeg er selv netop gået på barsel for anden gang og denne gang har vi valgt en længere barsel. Der hvor vi bor er der mulighed for at tage op til 3 år, jeg regner dog med at gå hjemme de første 2 år, hvorefter jeg skal tilbage til en 20 timers stilling. Det har konsekvenser for økonomien, men hverdagen for hele familien er altså bare lidt federe når programmet ikke er så stramt:-)

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig til den her kommer! :)

  SvarSlet