Sider

onsdag den 26. februar 2014

Klapsammen mor

Taaak til blomsterberg for en dobbelt portion dårlig madpakke-samvittighed at gå i seng på.. 
Egentlig var jeg ret tilfreds med mine børns madpakker.. Ja det er mest rugbrød, 1 gulerod og 1 stykke frugt eller agurk ved siden af og har jeg god tid om morgenen(kan i sige 1 gang om måneden?!) laver jeg en lille hygge overraskelse og stopper i. Bum. Det er det. ork jo jeg har også engang i mellem  hygget mig med at stoppe alt muligt sært og eksklusivt ned i kassen og set deres smil for mig når de åbnede madpakken kl 11.30 og så hvordan jeg havde brugt tid på at hygge om den.
FORKERT!!!!! 
Smil? Nej dæleme nej! De er kommet hjem med en lang sviner om hvorfor f***** jeg stopper sån nogen underlige ting i.. Som der i øvrigt ikke engang kunne byttes væk for en flad leverkajsmad. Den ældste søn har nærmest ligget på sine grædende knæ og tigget og bedt om han dog ikke nok bare kunne få leverpostej med.. Pleeeease! Så det får han. 
Indtil den dag jeg kommer til at se madpakkepropaganda i tv igen, med salat, hvis navn ingen kan udtale, boller uden mel(wtf?!) og små nuttede beholdere til hver eneste ingrediens. Så må han igang med at opdrage mig igen..


7 kommentarer:

 1. Hahahaha ja, der er så mange RIGTIGE ting her i livet (godt der ikke er sat overvågningskamera op i vores hjem ;-)

  SvarSlet
 2. Fedt indlæg!!! Hvad ville vi egentlig selv ha' med? Jeg ville bestemt vælge sandwich med meget lidt salat, og lavet på lystbrød. ( ja ja så kommer jeg i helse himlen, men tilgengæld smagte mine måltider skønno)

  Louise Siri

  SvarSlet
 3. Jeg syede for et par år siden, sådan nogle fine "poser" som var foret med voksdug. Meningen var at "højne" madpakkerne lidt og slippe for at bruge alle de poser. Men nej - det var for kikset for mine to store.

  SvarSlet
 4. Sikke en smuk og lun dag og så er vi kun i februar.
  Dit indlæg her fik lige smilet frem, godt skrevet og fin humor:-)

  det med børn og madpakker er en hel videnskab i dag, de bytter jo al mulig mad og drikke med hinanden i skolen i dag.
  Da jeg var børn byttede vi glansbilleder, servietter og frimærker mv.
  Det er spændende at følge med i den drejning tingene tager og så bare huske at tænke over at det træder i stedet for noget andet vi andre gjorde.

  Lad du bare børnene få det med af mad de godt kan lide, så længe det ikke er alt for usundt.
  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Her hos os er det helt modsat dine unger - jeg ville ELSKE hvis jeg kunne nøjes med at smøre rugbrød med leverpostej, men de kommer simpelthen med hjem igen. Emil har ALDRIG været fan af rugbrød, så hvis jeg vil have ham til at spise frokost, skal der noget andet i madpakken. Meeeeen vi er nu ikke ude i noget med boller uden mel og den slags...i dag er det rester fra aftensmaden i går; kyllingelår og pastasalat - DET kan bruges.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 6. Ja her skal der være rød salami og ind imellem morfar ost på rugbrødet.... Det er den med det blå på..... Jeg går ind for varm mad i skolen, lige som i Sverige....men det sker vist aldrig....

  SvarSlet
 7. En leverpostejs-madpakke der er spist er SÅ meget bedre end en "smart" madpakke i skraldespanden :-)

  SvarSlet