Sider

søndag den 9. marts 2014

WGP madness

Jeg fortsætter ufortrødent min besættelse af West german potteri.. Jeg har endnu ikke fået nok. Samlingen nærmer sig så småt 100 stk, men der går længere og længere tid i mellem jeg finder nogen i genbrug og på loppemarkeder. Jeg er også begyndt at efterlade dem som jeg ikke synes er særlig flotte. Bare for at begrænse mig en lille smule, men det er svært at lade en stå når man har et så kraftigt samler gen som jeg.
Jeg har også opdaget at mange andre har fået øjnene op for de lækre keramiske tyskere! Priserne på dem er fordoblet siden jeg begyndte at samle for et års tid siden, og folk snupper dem på loppemarkederne.. Fy! ;-D
I sidste måned var der endda en gulvvase på forsiden af boligliv!, skønt at alle de gamle, funky fat lava ting kan gå lov at blive elsket en runde mere..
Hvad synes i? Er de stadig mega kiksede eller har de fået xfaktor? Eller er de ved at være soooooo last year?


5 kommentarer:

 1. Jeg har éntil salg hvis det er? :-) http://www.kreamrslolli.blogspot.dk/2014/01/tysk-gulvvase-til-salg.html?m=1

  SvarSlet
 2. Hei, Marlene!

  Jeg stikker bare innom bloggen din for å si at du har gitt meg masse inspirasjon med alt det fine du har laget - spesielt når det gjelder retrostoff, og spesielt når det gjelder "DIY tørklæde"! Når det gjelder din besettelse av West - German pottery, synes jeg du har fått tak i noen utrolig kule gjenstander! Jeg har stor sans for alt som ble produsert av servicer, krus etc. på 60 - og 70 tallet. Selv har jeg nettopp startet min egen blogg, med HØY retrofaktor :) Og som sagt - jeg setter stor pris på å bli inspirert av nettopp DIN blogg!

  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld med alle dine herlige barn - hvilken flott bukett :)

  Klem fra Liv Iren, Norge

  SvarSlet
 3. Ja jeg har samlet på dem i 10 år nu, men har undervejs skiftet lidt ud, så kun de flotteste er tilbage, men så ser jeg lige nogle i en opstilling så de grimme ser flotte ud... Elsker keramik, faktisk det gamle mere end det nye som står i alle vinduer...;-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt lide dem - Og har altid godt kunnet, men min mand bliver ikke så positiv stemt hvis jeg bare slæber til huse...
  Så jeg er blevet ret god til at lade små finurligheder blive stående

  SvarSlet
 5. Jeg tror jeg har det lidt blandet med dem - kunne godt forestille mig at finde en jeg bare måtte have på grund af glasurens farve og faconen, men nogle af dem er lidt for detaljerede og "grove" til min smag. Men det ser da rigtigt fedt ud, når de står i sådan en gruppe der :)

  Må vi se mere af samlingen? :D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet