Sider

søndag den 11. januar 2015

Retur

Dette indlæg er nok det der er lagt flest tanker bag i bloggens levetid..
Jeg har tænkt i flere måneder over hvordan jeg skulle formulere mig, for at mine tanker kom ud på den rigtige måde.. Men jeg er ikke kommet frem til nogen gylden sætning endnu, så det blir som det nu blir..

Jeg elsker retro og ting og tøj fra tiden 1950 - 80. Men jeg er gået hen og blevet noget så træt af at elske det..
Rigtig manges passion for det gamle, det sjældne, det charmerende er nu blevet gjort til en stor styg pengemaskine på tv, hvor folk skal få så meget som muligt for tingene på auktion, konkurrere om de bedste fund, finde så meget som muligt.
Samtidig med det har genbrugsbutikkerne set en god chance for at tjene penge og skruet priserne op på et niveau jeg blir helt flov over på deres vejne.. Og så er det jeg går hen og bliver lidt trodsig.. Siden jeg startede min salgs gruppe på fb er der kommet flere og flere og flere til.. Der er intet niche over det mere.. Så jeg lukkede den. Jeg var også lige ved at lukke bloggen, simpelthen fordi jeg ikke vil bidrage til at pumpe retro ballonen mere op.. Men men men... Jeg har jo så meget andet på hjerte! Så efter at ha været fraværende i et par måneder er jeg nu tilbage.. Men det er med tanker, børn, familie, sundhed og hverdag i focus.. Vaser og kjoler slipper i nok ikke for, men det blir ikke det der fylder..  Jeg håber i stedet at kunne inspirere andre til sundere livsstil og familieliv.
På trods af mit fravær kommer der stadig nye læsere til... Det gør mig mega glad.. Og jeg er SÅ klar til at skrive med og til jer! :-)

I får et billede af prinsesse tjalfe der netop er blevet 2 år... Så glad, fræk og nuttet som man kan være!

4 kommentarer:

 1. Kan sagtens følge dig. Vi har endda snakket om det herhjemme.

  Var i genbrugen for at finde et sofabord som vores bette frøken ikke kan kravle op på - gik igen for jeg vil ikke give over 400 kr. for et lille bord i en genbrug! Det var ikke kvalitet, men havde jo "patina". Hold nu op! Hvad er der blevet af "jeg kan godt lide denne her" " jamen den skal du da have for en 50'er"???

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage, du er savnet :-)
  Jeg forstår dig godt, har set hvordan retro er in all over.
  Men husk, at du var der først og så kan du jo udnytte situationen på den fede måde, hvis du forstår.
  God weekend!

  SvarSlet
 3. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlet
 4. Kære Marlene
  Jeg har holdt en laaaaang pause fra blogverdenen, men kiggede lige lidt rundt i dag og blev bare så glad over at se, at din blog findes endnu. Jeg drog næsten et lille lettelsens suk da jeg klikkede herind, fordi din blog er så dejligt nede på jorden, hyggelig og super inspirerende - og så er den ikke så "opstillet" som nogle blogs kan være, og det er bare så befriende. Jeg er helt enig i at lidt af det sjove går af retrointeressen når det kommer til at handle om profit i stedet, det er virkelig ærgerligt. Men jeg håber at du vil fortsætte med at lade din blog ligge åben til inspiration og de gode retrotanker :)
  Vh Avi

  SvarSlet