Sider

mandag den 27. februar 2012

en laaaang fødselsdag..

Fra fredag hvor Thoke blev 3 - og til og med i dag, er han blevet fejret i stor stil med fester, gæster, gaver og snask...
- på selve dagen stod den på ren feriehygge med hele flokken samlet hjemme..Derefter lørdag og søndag med familiebesøg fra nær og fjern og til sidst i dag - hans børnehavegruppe til frokost og leg..


...Og nu er mor altså også træt!! - gudskelov er der 3 måneder til næste fødselsdag!;-)


- Her lidt hyggebilleder:
I morgen starter hverdagen for alvor... og det er måske slet ikke så skidt endda:-)
Jeg er i alvorligt loppeunderskud og glæder mig sindsygt til forårets markeder.. og jeg er sikker på jeg ikke er den eneste;-)

6 kommentarer:

 1. Tillykke, hvor må det være dejligt at blive fejret så meget.
  Tro mig du er ikke den eneste der er ved at trænge til at bliver loppe luftet:) Ser sådan frem til de kommende markeder.
  Er vil med din dug, den turkiese, bliver nød til at spørge hvor du har den fra?

  SvarSlet
 2. Hej Vera:-) - hihi, loppeluftet. - vi loppekvinder forstår altså hinanden;-) - Dugen er fra genbrug
  (no shit?!)- og jeg har aldrig set nogen magen til.. men dog en i koral på en hjemmeside et sted(hvor den self var solgt).. den er simpelthen så smuk:-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med ham :)

  Med hensyn til dugen, så har jeg den præcist samme til salg i en anden farvekombination lige her http://www.etsy.com/listing/91955225/vintage-table-cloth
  ..
  Så kan du udvide samlingen eller dine misundelige læsere kan snuppe den, hvis det er sagen ;)

  Kh Line

  Ps. Du skulle tage at slå ordrebekræftelse ved kommentarer fra, da det er blevet utroligt besværligt at lægge kommentarer, når man skal skrive de lange og bogstavelig talt utydelige ord. Der er mange, der giver op, og så får du ikke alle de kommentarer, du kunne have fået ellers. Du skal bare design > indstillinger > kommentarer og så klikke nej ved 'Vis ordbekræftelse for kommentarer?'

  SvarSlet
 4. Hej Line! - tak for det:-)
  Med hensyn til det ord bekræftelse, så kan jeg simpelthen ikke finde hvor jeg skal slå det fra!! - Og det vil jeg meget gerne da jeg selv synes det er møg irriterende når jeg selv skal skrive kommentarer hos andre;-) - kan du gå lidt mere i detaljer om hvor jeg kan slå det fra? så er du en skat:-)

  SvarSlet