Sider

tirsdag den 11. december 2012

forelskelse

Thor på 2 år er blevet håbløst forelsket i bamses julerejse - eller som han kalder det -
 "kyllings julebamse", for ifølge ham er kylling hovedpersonen...

Og det kan jeg egentlig godt forstå, for den er da langt mere sympatisk end bamse, som i den virkelige verden ikke ville ha en eneste ven, med den opførsel;-) - jeg husker tydelig da jeg var lille at jeg sad og var så forarget over ham - for min mor havde nemlig lært mig at man skulle være mod andre som man gerne ville ha de skulle være mod en..

Jeg syr videre og prøver omvendt psykologi mod babymaven og lader som om at jeg da absolut ikke har tid til at føde lige nu!, jeg skal da lige ha syet en pude mere, og måske lidt bukser til drengene?;-)


4 kommentarer:

 1. Vi er jo heller ikke nået til den 20 endnu.... men ville altså ønske at de nye guldklumper snart ville finde deres vej til verden. Men vi kan vel ikke gøre andet end at holde os beskæftiget mens vi venter :-)

  SvarSlet
 2. Bamse er jo netop "et barn", fanget lige der hvor egoet styrer mest. Så uanset hvordan jeg opdrager, er det Bamse, Eva er fan af her i huset. Til gengæld sjovt, at se som voksen - fordi han er som han er. Nissen er dog mere egoistisk hehe. Så Bamse har fundet sin overmand... Sød pude btw.

  SvarSlet
 3. Min Elias har altså også fattet sympati for kylling og skælder Bamse ud, når han ikke er sød mod Kylling! Det samme sker akkurat, når han ser Tom og Jerry, så får Tom også en medfart af en anden verden... Jeg tror jeg har en lille "verdens beskytter" herhjemme :D LÆKKER pude :D

  SvarSlet
 4. Min ældste bliver 20 år lige om lidt. Han var og er KYLLING-fan om en hals som bette ønskede han sig alle versioner af kylling, der var så oplagt at identificere sig med. Engang mødte vi en ensom kylling i en genbrugsbutik, og jeg satte hælene i og nægtede drengen endnu en kylling til sin samling. Om aftenen vågnede han og var hikste-grædende....ved tanken om den aleneste kylling i en mørk genbrug var verden altså væltet. Så det kan næsten tage overhånd med kyllingemanien (behøver jeg sige, at han også drog med kylling på efterskole?) ;)
  Pas på dit bækken og dig selv og glæder os til at høre mere fra dig - Hilsen Marlene

  SvarSlet