Sider

torsdag den 14. marts 2013

bagsiden af møgbamsen..

Tilgiv mig for dette "ukorrekte" indlæg.. men gud fader bevares hvor er jeg dog træt af den kødrnd  af venskabs bamser, julenisser og antimoppe tøjdyr der kommer ind ad hoved døren!!

Jeg ved godt at det ikke er helt lovligt at være træt af det pædagogiske arbejde i børnehaverne og skolerne... men come on?

Til jul kommer der en nisse med hjem... fra 3 børn! alle nisserne skal helst farve mælken blå, spilde krummer på gulvet og hænge underbukser under loftet.. og nej det stopper ikke her! - nissen "aka MIG" skal derefter skrive en roman om det i en bog hvor man tydeligt kan se hvor engagerede alle de andre forældre er i denne herlige nisseleg... goddag dårlige mor samvittighed..
Det kræver temlig god fantasi at finde på 1½ side historie, når nissen har ligget i sin taske ude i entreen hele weekenden:-/ (3 gange!)
endelig er julen overstået og nisserne smidt ud.. så kommer der de herlige lilla bamser, som er på runde for at stoppe mobning.. det er jo vældig sødt af bamsen.. igen skal der skrives en beretning:
"hej alle, jeg og "biipp" blev hentet temlig sent, tvunget med på handle tur, derefter blev jeg glemt i bilen mens "biip" spiste aftensmd og kom i bad og derefter i seng" SLUT - Hører man nogensinde den slags historier i bamses bog?, nej det gør man ikke..
Bamse er altid blevet nusset, klædt på, har fået sund økologisk mad, lavet perleplader, fået læst bog, sunget sange og og puttet blidt under dynen sammen med et barn!
Mine unger kan da umuligt være de eneste der ligger bamsen sammen med tasken i gangen og ikke skænker den et blik før den skal med igen dagen efter???
nå men man må fokusere på det positive og fortælle om den hyggelige gåtur hjem hvor bamset har holdt barnet i hånden(og blevet slæbt hen ad jorden), og har mødt familien.
bamse blir afleveret med en hilsen og et pænt farvel.men hov stop! hvad er nu det?
ind ad døren kommer endnu en bamse!!!!!!! hvad fanden vil DU nu bamse?
Bamse vil skrive i sin bog om alt det han har oplevet hjemme hos os, på de 3 vågne timer hans barn har haft med ham.. hold da op - hvor skal jeg dog begynde.. suk!
Dette havde jeg ikke forudset da jeg fik alle de børn:-D26 kommentarer:

 1. Hørt - jeg har det nøjagtig ligesom dig. Hjemme hos os laver bamsen mærkelig nok ikke sjove og frække ting (som at bytte om på sukker og salt). En anden ting som slår mig, når det drejer sig om sådanne "ting", er at det altid er mødre som skal involveres. Man ser aldrig en far skrive disse lange bamse-stile etc.. Det er sgu da fordi mændene ikke gider det pis (undskyld), hvilket lige i den situation (men ikke i alle andre!!)viser, at de er klogere end os.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er ikke meget for at indrømme det, men du har ret! - lige på det punkt har de altså fat i den lange ende:-)

   Slet
 2. Hold da op! Heldigvis har vi været forskånet for bamserne indtil videre, og vi slap endda for nissen denne jul. Jeg savnede den ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. nå det gjorde du ikke? heldige jer!;-)

   Slet
 3. Ha ha - tak for et godt grin. Jeg har det på samme måde ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. *ha ha ha* you said it!!!
  "mor mor, drille-nissen SKAL have risengrød!" Bare ærgeligt Sonny-Boy i aften står den på millionbøf og jeg koger kraft-edme ikke risengrød til en skide bamse-drille-nisse uden hjerne!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. nej gu skal den ej ha grød! hahaha:-D

   Slet
 5. Åh en lidelsesfælle. Har det på nøjagtig samme måde...

  SvarSlet
  Svar
  1. dejligt man ikke er den eneste!:-)

   Slet
 6. Da min ældste søn gik i 1. klasse havde de en Gøjsen bamse som også gik på rundfart og misanden om ikke også kunne skrive i en medfølgende bog. Der sjoveste var da den havde været med en af drengene hjemme og der stod noget ala i bogen: Hej klasse. I dag var jeg med X hjemme, men da han har astma måtte han ikke lege med mig for hans forældre, da de syntes at jeg er grim og beskidt. Han var ikke en gang ked af det, for han syntes jeg var kedelig. Så hele weekend har jeg ligget ude i deres baggang. Hilsen Gøjsen:-D.
  Jeg skreg af grin, da jeg læste det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er simpelthen den fedeste bamse historie - EVER!:-D

   Slet
 7. Der er langt fra den eneste.... Jeg er ikke fan af de her ting, hvor forældrene lyver så det står ud af ørerne på dem for at skrive den bedste historie. Jeg synes de skal afskaffes... Ovenstående kommentar er for sjov tror da lige jeg stjæler den næste gang vi får en bamse med hjem:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Jeg kan ikke fordrage de der bamser... Jeg brugte dem ikke som lærer heller, med mindre jeg ikke kunne undgå det...
  Faktum er at dagligdagen bare ikke ser sådan ud, lige meget hvad man påstår

  SvarSlet
 9. Haha : ) Tror jeg vil skrive det næste gang. Sådan som forbyggende, for så er det nok slut med at få noget med hjem. Uegnet som nissebamsemor ; )
  Men har faktisk prøvet at tone det ned. Sidst vi havde en med hjemme, havde forgængeren lavet en minitegneserie over 4 sider..... nå nå nå

  SvarSlet
 10. Ahahahaha :-) Det er ikke tit jeg sidder alene og skræld griner og endnu mere sjældent at jeg kommenterer på blogindlæg... Men here goes: Fantastisk som 'bamse-lidelses-beskrivelsen' fuldstændigt beskriver hvordan jeg selv har det. I mine børns børnehave hedder de Fimse og Bimse og jeg bliver lige så lidt glad for at se dem, som jeg bliver for at se opslaget om at "Vi har lus". Sidste bamsebesøg (efter en weekend i kassen i gangen) kunne jeg ikke finde på 'noget sjov ballade' at skrive så i stedet remsede jeg en par linier op fra ALLE de jule sange jeg kunne komme i tanke om, med instruktion om at de skulle synges og ikke læses højt... jeg var dog lidt skuffet da kommentaren (fra den unge pædagog stud) var "ej det var da MEGA sjovt".
  Tak for en god blog (nu jeg lige som er i gang) ;-)
  Kh Camilla

  SvarSlet
 11. Jubii...hvor jeg dog knuselsker dig....som mor til fire unger, der heldigvis er blevet teenagere, så er det en grusom erindring, du kaster på bordet.
  Jeg har det ligesom dig....jeg hader, hader, hader påduttet pædagogisk tøjdyrs-tyranni. Jeg hader velmenende voksnes selvbestaltede trivsels-tiltag med ret til at sanktionere på alt...madpakker, frugtposer, overtøj, motion etc.
  Jeg hader konkurrencen mellem forældrene om at lyde så rawfood-agtige som muligt....men rust dig, oh navnesøster, du har det i dig....jeg kan mærke det. Du besidder evnen til at sige fra. Hold ud, hold fast og hold op, hvor er det noget man kan snakke om i ugevis, når man fik den lede stuepædagog ned med nakken, som ødelagde barnets dag, da hun erklærede verdens mindste påskeæg, som var lagt som overraskelse i madpakken, for nærmest giftigt. Hun nægtede at lade ungen få lov at spise det....men ak...den følgende dag, havde vi lagt det på et halvt stykke rugbrød. Hun var vaks....næh, næh...den går ikke. Men sammen med rugbrødet lå en seddel med din stædige navnesøsters arbejdstelefonnummer....ring, hvis madpakken volder problemer. Men barnet spiste glad sit påskeæg (og log rugbrødet ligge).....vi glædes stadig over det sjældne stykke guf.
  Kæmp. Og vid at du ikke er alene
  Hilsen Marlene
  Ps. Kiggede egentlig forbi din blog, for at checke opskriften på friskest. Fandt en fed grøn si i genbrug i dag, så jeg må vist have prøvet din ide af.
  Ps2. Vi nåede i øvrigt et punkt, hvor nisserne og de andre tøjtingester, der er så snaskede, digtede en fed løgnehistorie i bogen...om at de havde fløjet i rumraket, spist hos Dronningen og mødt afdøde slægtninge. Så slap vi for Best-parentes-ever-hysteriet

  SvarSlet
 12. Ha ha, dagens grin! Ja, det havde du ikke lige forudset hva... I min datters klasse har de også en vandre-bamse. Den er mægtig populær, så min datter hev den med til ALT hvad vi foretog os hen over en weekend -og det var ikke en af de weekender, hvor vi bare hyggede hjemme. Så der handlede det mest af alt om kunsten at begrænse sig, når bamsen skulle skrive sin historie... Gad faktisk godt se, hvad de andre forældre skrev. Det kunne da være vild sjovt, hvis bare en enkelt havde smurt SÅ tykt på, at man ikke var i tvivl om, at det var en opdigtet historie.

  SvarSlet
 13. Very nice article, totally what I wanted to find.

  my page ... hair treatment options

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 15. haha..nå fikk jeg meg en god latter! og jeg kjenner meg godt igjen, som 4 barns mor har vi da vel mer en nok å følge opp, om det ikke skal skrives lange avhandlinger til bamser, nisser og påskekyllinger(!)

  SvarSlet
 16. påskekyllinger?! - dem er i heldigvis ikke stødt på endnu:-D

  SvarSlet
 17. Jeg føler med dig.... Jeg/vi har 4 børn, den yngste er nu 21 år, så den tid er overstået.......TROEDE jeg, men nej.... hvad havde vores barnebarn med i tasken sidst vi skulle passe hende, mens mor var på rejse..... AGHHH ja en bamse..... Stopper det da aldrig..... forfølger i generationer....

  SvarSlet
  Svar
  1. du godeste!, den havde jeg ikke lige luret... med 5 børn kommer vi heller ikke uden om at bamser sniger sig ind ad døren med børnebørnene;-D

   Slet