Sider

søndag den 10. marts 2013

søndagens loppefangst!

Den blir holdt nogenlunde i de klassiske 70er farver.. mums


Et stort brun tæppe, rød glud og marstrand kasserolle, porcelæns krukke med rød panorama decor, gult blomstret hyldepapir, 4 gule plastik hjerte æggebæger, 3 tyske "fat lava" vaser, en retro toiletspand, 2 pyrex fade med låg, emalje kaffe kande, meget brugt, men fin til blomster og sidst men ikke mindst 2 SKØNNE svaler til væggen. Jeg kunne heller ikke gå forbi disse 4 nærmest ubrugte havehynder... manden korsede sig da jeg kom hjem med dem.. 


fed, federe, HAVESTOL! endnu en til samlingen, denne gang i helt andre farver end de andre jeg har, men ikke mindre lækker:-)

12 kommentarer:

 1. Fed, federe, FEDESTE havestol!!! Jeg var heller ikke sluppet godt fra de hynder, det er helt sikkert:)

  SvarSlet
 2. Hvordan gør du det lige??? Det er jo vildt hvad du finder:-) Tillykke med den gode fangst.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Fine ting, men hvorfor er der så meget mænd ikke forstår???

  Er vild med havestolen :)

  Kig evt forbi min give away på en kahler vase.

  Maria - enmorsunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg ved det ikke?! - det er lidt synd for dem;-)

   tak for tippet jeg kigger forbi!:-)

   Slet
 4. Lækre fund! Jeg fik et pyrex-fad af min farmor, og er virkelig blevet glad for det, det er vældig praktisk og har mange anvendelsesmulugheder, samtidig med at det ser fint ud. Eneste ulempe er, at jeg ikke tør putte det i opvaskemaskinen, men det er jo til at overleve :)
  Rart at høre at det ikke kun er manden herhjemme der sommetider er ved at gå i baglås over fine hjembragte loppesager ;P

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de er virkelig anvendelige! - jeg ved ikke om de kan tåle opvasker, men jeg putter næsten alt deri.. ellers får jeg det ikke brugt, og det ville jo være synd:-)

   Slet
 5. Sikke nogle fantastiske fund, du har gjort dig! Især er jeg vild med havestolen, svalerne (som jeg også har) og de gule æggebægre (som jeg også har). Sig i øvrigt gerne til, hvis du skulle få et af æggebægrene til overs, da jeg kun har tre gule (og vi er fire) - så er jeg meget interesseret :) Har nogle ekstra røde og brune (også hjerter), som jeg gerne bytter væk. Pyrex er altid skønt - den nederste er jeg ikke stødt på før og kanden er da også et rigtigt godt fund :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. eej det skulle jeg da vidst! - jeg har lige solgt dem i går:-/
   Hvis jeg får fingre i andre, skal jeg nok huske dig..:-)

   Slet
  2. Det ville være super - det må du meget gerne. Er på udkig efter et par eller bare et enkelt af disse gule hjerteæggebægre og så de helt gamle mintfarvede fra Rosti, samt et enkelt lyseblåt :) Ved ikke lige, hvad det er med mig og æggebægre, men jeg gør mig næsten fortjent til titlen "crazy æggebæger lady" ;)

   Hav en god dag!

   Kh. Mirjam

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Åh hvor lækkert :) Loppe- og genbrugsshopping er yndlings... fandt selv gode ting her i weekenden i - blandt andet de æggebægre du også har der bare i brun http://vaskavulla.blogspot.dk/2013/03/mmmmh-genbrugsshopping.html

  SvarSlet
 8. Hvis du nogensinde vil sælge din porcelæns krukke med rød panorama,er jeg meget interesseret, da jeg samler på stellet.

  SvarSlet