Sider

fredag den 31. maj 2013

Stribede stænger... Med mere.

Jeg elsker mine stribede jeggins fra h&m. De har en smule cirkus stemning og går til hvad som helst...

Jeg stod udenfor i dag og kiggede på mit spejlbillede i vinduet... Fedeste bukser EVER, tænkte jeg: de gir jo illusionen af længere ben! Det passer rigtig godt til mine meget korte, tykke ben. Jeg gik tættere på vinduet.. for lige at beundre lidt mere. Og der var det så jeg opdagede at striberne ikke kun gav illusionen af lange ben, men også gav illusionen af en meget voldsom kameltå! - åh jo ladies, i ved hvad jeg mener!.. så hjælper det altså ikke meget med længere ben:-/ og hvorfor finder jeg først ud af det 1 måned efter jeg har købt bukserne??!

Go weekend!

7 kommentarer:

 1. Ha ha, arj det går jo ikke, kan du ikke hive dem lidt ned? Jeg kendte engang en som kaldte den slags for mumle-bukser - man kan se læberne bevæge sig, men ikke høre noget... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hahahaha!:-D - den var sjov! - problemet med bukserne er ikke at de sidder for højt.. striberne sidder sammen oppe under lynlåsen på en sådan måde at de ligner de er trukket heeeelt op - hvor de IKKE skal side:)

   Slet
 2. Oh no! Camel toe sucks:( Endnu mere at du først opdager det efter en måned;)

  SvarSlet
 3. This is a single of the two most critical ideas.
  The good point is that you have out there quite a few alternate options to get rid of your warts.


  my blog - dermatend reviews skin tags

  SvarSlet
 4. Hahahahaha - jeg tænkte ellers lige at sådan et par bukser måtte jeg da eje; korte ben (argh hvor ville jeg gerne have lange stænger). Men jeg holder mig vist bare til de bukser/kjoler jeg har og så må jeg stavre rundt i de høje hæle i stedet:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg ville ønske jeg kunne vandre rundt i heels hver dag.. men det er umuligt med alle de børn... + jeg kan ikke køre bil i dem;-D

   Slet