Sider

onsdag den 10. juli 2013

Elskede Silja

Det er vist ingen hemmelighed at jeg er glad for stel.. af hvilken som helst oprindelse, bare det er smukt. Men vi kan altså bare noget særligt her i skandinavien... det er resten af verden enige i og derfor ryger rigtig meget design og andre lækkerier til udlandet i disse år, hvor folk betaler mange penge for det.
Derfor er det i mine øjne et mindre mirakel at jeg har fået fingre i et komplet stel til 12 af dettte smukke stel fra rörstrand - SILJA! Designet af Marianne westmann i 60erne og helt og aldeles fejlfrit. Flere størrelser ovnfaste grader, smørnæb, sukker fløde sæt, kaffekopper, dybe, flade tallerkener osv osv. Og så til den nette sum af 500 kr.
Jeg kigger på det hver dag og glæder mig over at det får lov til at blive i sin ende af verden;)

4 kommentarer:

 1. Ihh det er nu også flot :) Kan godt forstå du er glad for det - og du har ret mange stel fra vores del af verden er bare skønne :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint - og ja, det er lidt sjovt det med, hvor stort nordisk design er i hele verden. Det ser jeg også meget hernede, hvor meget beskrives som "Danish style". Så jeg køber lidt ind imellem og tager med hjem igen ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Ej det er virkelig flot. Kan jeg godt forstå, du er glad for :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Nej hvor er det smukt!! Ih hvor er misundelse dog en grim ting! ;)

  SvarSlet