Sider

torsdag den 11. juli 2013

En drøm der gik i opfyldelse!

Der er rykket rundt i stuen igen... men denne gang var det for at gøre plads til denne drøm af en 50er skænk!! åååhh hvor jeg knuselsker den!

De fik den i en af byens genbrugser for et par måneder siden, det var kærlighed ved første blik, men prisen var alt for høj til mit budget..

igen for en måned siden kiggede jeg på den - den var blevet sat ned! - men stadig for dyr... mad til ungerne var trods alt vigtigere(kun lige!)
Tiden gik og jeg regnede med at den for længst var væk, men da jeg kom derned i går stod den der og ventede på mig.. - sat ned til en tredje del af prisen! og så slog jeg til.. jeg var så glad og genbrugsdamerne blev så glade fordi jeg blev så glad:)
Nu har den gjort stuen komplet og de sidste detaljer er færdige - den er lige som den skal være nu.
Derfor en ubehersket billedspam...

E.S Horn teak standerlampen med original skærm var jeg så heldig at finde i en genbrug på sjælland til en 50er

kravlegården måtte vige - flotte møbler er liiige en tand vigtigere;-) - men også kun fordi han faktisk hellere vil ligge på et tæppe på gulvet hvor han kan se os:)

jeg har været i gemmerne efter mere børnekunst til væggen - jeg har siden den første blev født haft en kasse til at gemme de flotteste ting børnene laver, så det er nemt lige at finde den frem hvis man skal bruge et nyt kunstværk:)

når det kommer til de tyske vaser har manden min slugt en ORNLI` kamel! - til gengæld lever jeg med et kæmpe(og meget grimt) tv, som han elsker..Det er faktisk ikke alle vaserne jeg synes er pæne, men som samling tar de sig vældig pænt ud.. som sædvanlig ingen minimalisme her hos mig;)

kukkassen blir aldrig køn, men mormors gamle skænk fjerner da fokus en smule..

den øverste hylde er en kedelig plade beklædt med hyldepapir fra 60erne, de andre 3 er de klassiske teakhylder, som jeg heldigvis havde nogen liggende af - man ved aldrig hvornår man pludselig mangler en!!

til venstre fortsætter rummet ud i køkken alrum, som er næste projekt. Til det skal jeg ha hentet min morfars gamle tunge teak spisebord med hollandsk udtræk, med det håber jeg at skabe lidt mere luft da man jo ka nøjes med at trække pladerne ud når vi skal spise..

gulvtæppet..

svalen venter pænt på en skrue i væggen.. det lille billede er fra den mere "festlige" del af vores bryllup;)

<3

inde i skænken er der også fantastisk, bla skuffer til sølvtøj, et flot spejl og plads i stor stil - nok til et helt andet indlæg.

14 kommentarer:

 1. Den er fin den skænk, især med lampen ved siden af! Og jeg elsker det sidste billede med den lille basse som ligger der med benene i vejret.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja han er klart den største skat her i huset:-)

   Slet
 2. Det er altså virkelig blevet godt! Den er da fantastisk smuk, så jeg kan godt forstå at du har gået og sukket efter den skænk. Hvor er han bare sød:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. tak - jeg er også rigtig glad for resultatet:)

   Slet
 3. Åh hvor er den bare skøn. Er meget misundelig ;-)
  Og hold nu op en hund I har! Der kan gemme sig mange kilo kærlighed derinde :-)
  Hav en skøn aften i din lækre stue!

  SvarSlet
  Svar
  1. man må gerne være misundelig;-) - både på skænken og hunden.. han indeholder nemlig rigtignok MEGET kærlighed... sån omkring de 65 kr!

   Slet
 4. Skøn skænk og hvor dejligt at du var heldig, når nu det var stor kærlighed ved første blik :)

  Jeg synes også at det ser skønt ud med lampen ved siden af - og vasesamlingen er vildt hyggelig.

  Dejligt billede af din søde dreng på det fine betræk :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. tak søde Mirjam:) vasesamlingen er lidt en skæv ting.. enten synes man den er herlig - eller også så synes man den er rædselsfuld:)

   Slet
 5. Så fin den skænk, lidt sjovt både stolen og det gul/orange vattæppe har jeg fundet fuldstændig identisk. Jeg har også for nylig fundet en teak skænk men din er altså lidt finere må jeg indrømme med de der list skrå låger.
  God sommer
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. det var netop de skrå låger jeg blev så forelsket i! jeg har set mange skænke men aldrig en som denne - gså højden er perfekt:-)

   også god sommer til dig:)

   Slet
 6. Den er superfed! Må man være så fræk og spørge hvad en tredjedel af prisen så endte med at være? Jeg bor i kbh, og der er den slags fede møbler så dyre at det som regel kan være ligemeget...

  SvarSlet
  Svar
  1. man må gerne være fræk;) til at starte på kostede den 775 kr... den har nogen hak, men heldigvis nogen steder der er knap så synlige. Den endte med at være nede på 275 kr! nam nam! - faktisk synes jeg slet ikke at den første pris var urimelig... det var kun pengepungen(som ligger i min mands lomme) der synes det blev lidt stramt:)
   jeg kunne forestille mig aat priserne ovre hos dig er noget højere??

   Slet
  2. Lad mig bare sige, uden at kende den præcise stand osv, at den ikke var gået for under 1500... Glæder mig til selv at flytte på landet:-)

   Slet
 7. i bor så lækkert :) og er specielt vild med gulvtæppet, det er så fin en detalje ;)

  SvarSlet