Sider

søndag den 5. februar 2012

ud i den store verden.. UDEN MOR?!

Det er hvad der er sket for min næstmindste lille Thoke mand, der er startet i børnehave..
Det var faktisk slet ikke planen - men mit moderhjerte måtte altså indrømme at han var klar, parat til at starte på at opleve verden - UDEN mor.. Det er svært at finde legekamerater til en knægt på næsten 3, da alle andre går i børnehave, så skulle han været blevet hjemme havde det været for min skyld - ikke hans..


De første dage er gået godt, men også med nogen reaktioner fra ham, når han først er kommet hjem..
..drengen der altid har stolet blindt på verden, på godt og ondt, er nu kommet ud i den store verden og der er mange ting der skal fordøjes når dagen går på hæld..


Man kan sagtens læse at indlægget her er skrevet ud fra mors øjne.. jeg indrømmer blank at jeg er en hønemor og jeg ved jeg kommer til at savne ham i starten og at det nok mest er mig der skal vænne mig til det;-) - Men når det så er ovre så starter der en ny periode for mig og Thor der for første gang skal ha hinanden alene! - vi har ikke haft noget barsel bare os 2, så det næste års tid skal vi bare hygge, opleve, lege og nyde hverdagen.. - og vi skal helt sikkert dele en middagslur i ny og næ:-)3 kommentarer:

 1. Vi har tildelt dig en award
  http://noerkletoeserne.blogspot.com/2012/02/awards.html

  SvarSlet
 2. Uha, det lyder som en hård nyser for moderen ;0) Men mon ikke det også bringer rigtig meget godt med sig. Og når alt kommer til alt, så er det jo netop fordi du har klædt ham så godt på, at han er klar til at udforske verdenen på egen hånd.

  SvarSlet
 3. ja du kan tro det trækker tænder ud.. og ikke kun for mig åbenbart.. nu begynder der at komme lidt reaktioner.. men sån er det jo - men det blir aldrig nemt at gå fra sit grædende barn.. heller ikke selvom man har prøvet det før;-)

  SvarSlet