Sider

tirsdag den 7. maj 2013

Etsy drømme...

...åh ja hvis dog bare man ku undvære mad så man kunne få råd til flere herligheder fra Etsy...
Jeg elsker at surfe rundt og finde ting og sager jeg slet ikke vidste jeg ikke kunne leve uden..

og jeg elsker også at se hvad andre finder....
her er nogle af mine etsy ønsker pt:-) - hvad er jeres?

Figgjo Love - print A3 size                      Moon Chart Jewelry Organizer Rack, Towel Holder, Coat Rack Driftwood, Metal Astronomy Home Decor

Tiger Head Brooch - Geometric Neon Hand Painted  Mint green bug- dress

New Bike hand printed kids tee  Original Mid Century Plant Stand. 1950s. Striped. Black and yellow. Small Table. Germany.

Scandinavian Retro bear geo feather blue black geometric triangle folk off white Cushion Cover Finel Finland Enamelware Pitcher and Mugs - Vintage Modern Finel Finland Enamelware

Mid Century Pink and Gray Working Vornado Fan - Vintage Original Pink Vornado Floor Fan Gorgeous Retro Floral Ceramic Cooking Pot from France Yellow and Orange

9 kommentarer:

 1. ingen af delene kan undværes.....;-)

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre sager du har udsøgt dig :)

  Jeg kender det så godt det med at pengene nemt kunne bruges hurtigere end de tjenes, men mad skal der jo til ;)

  Jeg nyder at bruge de penge jeg får ind på stofsalg til såkaldt unødvendige ting. Det motiverer mig til selv at få solgt lidt og det føles godt at bruge penge, som ikke tages fra husholdningen :)

  Herover er jeg særligt vild med Finel kanden og kopperne, den lyserøde blæser, cykel-t-shirtsene, kjolen med det magiske print og plakaten med kopperne. Jeg er vild med Figgjos motiver! Skulle du falde over noget Lotte eller Viktoria i fin stand, som du ikke selv vil beholde betaler jeg gerne en fin pris :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. det er også på den måde jeg i ny og næ gir mig selv lov til at købe en helt og aldeles unødvendig ting... bare fordi den er smuk:-)
   Ja faktisk køber jeg også gerne brugt tøj, og det betyder der også kan blive plads til nogen af de smukke gamle sager:-)

   Jeg holder øjne og ører åbne efter lotte og viktoria:-) de skønne piger;-)

   Slet
  2. Ja, jeg sparer også mange andre steder i budgettet, hvor jeg tror de fleste bruger penge - fordi jeg prioriterer et par gode loppefund højere ;) Genbrugstøj er meget velkomment her - og ingen af os herhjemme går til frisør.

   Super at du vil hjælpe med at holde øje - hvis der er noget du ikke selv vil beholde. Allermest søger jeg mig en tekande fra et af de to stel. Men alt kan bruges fra Viktoria og det meste fra Lotte :)

   Kh. Mirjam

   Slet
 3. Kan godt se plakaten er lige noget for dig : )

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ik? den skal så meget hænge i mit nye køkken - hvad skal hænge i dit?;-)

   Slet
 4. Det er nogle fine ting du har på din ønskeseddel, Marlene! : ) Jeg kender også godt det med at forelske mig i ting, og nettet er "farligt" i så måde,-herligt farlig! ;-) hi, hi.

  Jeg vil forsøge mig på at sy et tørklæde efter din DIY i dag, det skal være en gave til min niece. Nu vil jeg finde frem stoffer og sætte sammen, det glæder jeg mig til :D

  Ønsker dig en rigtig god weekend videre!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. vis endelig frem Marthe - jeg glæder mig til at se hvad du får kreeret:-)

   Slet