Sider

onsdag den 3. juli 2013

jeg rykker rundt igen..

.. jeg blir åbenbart ved med at rykke rundt på min nye daybed.. enhver ny ide skal prøves.. denne gang tror jeg at jeg har ramt plet..

Nu kan man se fjernsynet fra den og ekstra pladser foran flimmeren er altid en mangelvare når man er en familie på 7. og jo større børnene blir jo mere dovne blir de også og vil gerne ligge og flade ud i sofaen. - og når farmanden i familien så også er en ornlig klippert, så ender det hurtigt med at mor sidder på gulvet..

Samtidig er der skabt en lille læse/hyggekrog.. jeg elsker mint, blå, lilla og pink sammen.. og børnenes kunst vil alle dage være favoritter til væggene:-)

Jeg har en tendens til at holde husets "kroge" i farvetemaer.. i modsatte ende af stuen er det meste gul og orange.. det må blive et andet indlæg;)
4 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud Marlene!
  Sikke en fin daybed :).

  Som mor til fem synes jeg faktisk man har krav på (mindst) en siddeplads, og faktisk også helst en liggeplads. Det manglede da bare!
  Men mon ikke der bliver kamp om den smukke plads :)?

  Knus Maj

  SvarSlet
 2. Hvor ser der bare hyggeligt ud hjemme hos Jer - elsker, hvordan børnenes kunst pynter. Sådan skal det helst være i et hjem med børn :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Det er SÅ hyggeligt ud - jeg kunne sagtens forestille mig at ligge dér og læse en masse gode bøger;-) Jeg ville ønske vores stue var stor nok til sådan et hjørne - du har indrettet det rigtig fint. Hos os går vi også ind for børnekunst - jeg bliver glad af at se på det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud!

  SvarSlet